2777
2789

متخصص‌مغز اعصاب کودکان یا کاردرمانی؟

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلم کودکان استثنائی هستم برای ارزیابی ببرش پیش مغز اعصاب بعد تشخیص کار درمانی

ممنون عزیزم؛کار با کودکان استثنایی سخت هست؟همش میترسم پسرم اوتیسم باشه 

[QUOTE=359455045]ممنون عزیزم؛کار با کودکان استثنایی سخت هست؟همش میترسم پسرم اوتیسم باشه [/QUOTE برای منی که خوب باهاشون ارتباط میگیرم خیلی اذیت کننده نیس ولی در کل سخت که هست عزیزم صبر بیشتری میخواد نسبت به کودکان معمولی

چرا علائمش چی هست...

همه چیش نرمال هست فقط جمله بندی نداره و اینک ازش بپرسم جواب سوالاتم رو جواب نمیده واقع رو نمیتونه گزارش بده؛جواب سوالاتی ک بلد نیس رو حرف خودمو تکرار میکنه یا فقط میگ اره یا نه میگ در جوابم مشکلش همین هست

[QUOTE=359455045]ممنون عزیزم؛کار با کودکان استثنایی سخت هست؟همش میترسم پسرم اوتیسم باشه [/QUOTE برای ...

میشه پیام اخرم رو بخونی و نظرت رو بدی درمورد پسرم هست

انشالله که چیز خاصی نیست... ولی نشون بده به متخصص تا خیالت راحت باشه... سنش هم موثرهـ.. چند سالشه

سه سال و۹ماهش هس

سه سال و۹ماهش هس

خدا حفظش کنه... بچه ها باهم فرق دارن من پسر بزرگم تو دو سالگی مثل بلبل حرف میزد تو سه سالگی حروف الفبا فارسی و انگلیسی و کلی شعر از حافظ رو بلد بود اما الان مشکوک به بیش فعالیه پسر کوچیکم الان حدود دوسالشه چند کلمه صحبت مینع جمله هم نمیگه هنوز ولی کامل متوحع منظور میشه...  نمیدونم کدوم بهتره ولی سر پسر اولم نابود شدم چون شیطنتهای عجیبی داره وزیاد متمرکز نیست.

خدا حفظش کنه... بچه ها باهم فرق دارن من پسر بزرگم تو دو سالگی مثل بلبل حرف میزد تو سه سالگی حروف الف ...

منم پسر اولم بشدت باهوش بود فوضولم بود ولی این نه خیلی اذیتم زیاد متوجه نمیشه لجباز هست