2777
2789
عنوان

شوهرم رفت شمال 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه هفته است اومدم خونه مادرم مهمونی ازشوهرم دورم  دلم براش تنگ شده از طرفی از اینجاهم برم د ...

عزيزم دركت ميكنم ولي من مامانم نزديكمه خداروشكر

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

ایشالله به سلامتی بره و برگرده ... دلتنگی سخته )): درکت میکنم ولی چاره ای نیس)): چندروزی میره ومیاد من ک عاقاییم همش ازم دوره ):

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
اره ميرم اونجا ولي دلم گرفته

حق داری ها ولی از لحظاتت لذت ببر از وقتی پدرم فوت شده همش میگم کاشکی بیشتر باهاشون میرفتم مسافرت، آخه خیلی دوست داشت من و پسرام باهاشون بریم شمال ولی من تنهایی بدون همسرم خیلی بهم سخت میگذشت خیلی کم میشد برم، الان همش میگم کاش بود هر دفعه می رفت مسافرت باهاش می رفتم، همیشه فرصت نداری بری پیش خانواده ات. تازه همسرت هم برمیگرده دلش برات تنگه و کلی مهربون تر میشه پس غصه نخور

ار ميرم اونجا اجي     دلم تنگش شد

عزییییزم  

یه وقتایی این دوریا لازمه

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
ایشالله به سلامتی بره و برگرده ... دلتنگی سخته )): درکت میکنم ولی چاره ای نیس)): چندروزی میره ومیاد ...

عزيزممممم  

حق داری ها ولی از لحظاتت لذت ببر از وقتی پدرم فوت شده همش میگم کاشکی بیشتر باهاشون میرفتم مسافرت، آخ ...

مرسي از همدرديت عزيزدلمممم🌹

اوخی چه دردناک

شوهر منم برا اربعین رفته بود پیاده روی کربلا

منو بخاطر بارداری نبرد

منم عای با sms سخنان گهربار براش فرستادم و مراتب خشمم رو از دوری و جدایی ابراز نمودم

همسر هم با آرامش تمام و مهربونی جواب بداخلاقیامو میداد

خب دلم تنگ بشه بد میشم دست خودم نیس

مدل ابراز عشقم جیگریه

عزيزممممم    

قراربود این هفته عاقاییم و ببینم ولی نمیشه)):

درکت میکنم دلتنگی ودوری یه حس لعنتی وبدیه..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
عزییییزم     یه وقتایی این دوریا لازمه

اوهوم ولي خودمم تعجب ميكنم چرا انقد بي قرارشم