2777
2789
عنوان

مهریه

201 بازدید | 20 پست

برای خودم متاسفم که زن ایرانیم 

تو این کشور مردسالار 

منی که هیچ پشتوانه ای ندارم 

میخواستم طلاق بگیرم دلخوش به مهریه ام بودم 

تحقیق کردم چون چیزی نداره سالی یه سکه بهم میدن😅

بهتره بشینم‌جام از زندگی نکبتم لذت ببرم🥲

و لحظه لحظه پیر شدنم تو سن ۲۲ سالگی رو تماشا کنم 

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

خب چیزی ندارها میخاستی از کجاش پول دربیاری برای مهریت؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب چیزی ندارها میخاستی از کجاش پول دربیاری برای مهریت؟

مشکل من نیست 

خودش اول ازدواج مهریه رو عندالمطالبه قبول کرده 

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به مردسالار بودن یا زندگی تو ایران داره که شما بدون فکر رفتی زن یه اس و پاس شدی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
مشکل من نیست خودش اول ازدواج مهریه رو عندالمطالبه قبول کرده

چه جالب 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم ماها از کسی که داشت بده نتونستیم بگیریم چه برسه به کسی که چیزی نداره،،یعنی در واقع می تونستم بگیرم اما گفت طلاق نمیدم مهریه رو میدم طلاق ولی نه،،اینم از مهریه.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

عزیزم تو همین ایران خیلیا با انتخاب درست ازدواج کردن 

دقت تو ازدواج خیلی مهمه اینجاست میگن زن بهتره یه شغلی برا خودش داشته باشه دستش تو جیب خودش باشه

ببین مشکلت رو میتونی حل کنی یا نه وگر نه الکی طلاق نگیر

سلام من وکیل هستم 

ببنید مهم شریک زندگیتون هست نه مهریه حالا که نداره بهتره درحد توان نیازهای شمارو تامین کنه و شماهم راضی ابشین چون بالاخره از اول انتخاب خودتون بوده و بهتره زندگی از هم نپاشه

سن ۲۲ خیلی جوونی. سعی کن کار کنی واسه خودت پس انداز کن سرمایه جمع کن. مستقل شو

من ميخوام بدونم اين كار كن مستقل شو رو تو اين مملكت خراب شده ك همه چي سر به فلك كشيده كي بهتون ياد داده

من شاغلم ماهي30تا50تومن دامدمه هنوز دخلم به خرجم نميخورهواقعا چطوري ميشه سرمايه جمع كرد طرف نخوره نپوشه نگرده جمع كنه هي اون بدو تورم وگروني بدو

من ميخوام بدونم اين كار كن مستقل شو رو تو اين مملكت خراب شده ك همه چي سر به فلك كشيده كي بهتون ياد د ...

اولا که دعوا نداریم از هرجا اعصابت خورد به ما ربط نداره که یهو ریپلای میکنی میپری به آدم. بعدم دختر ۲۲ ساله خیلی راه طولانی داره. مثلا الان مردها حقوق بالای ۱۰۰ میگیرن که تشکیل زندگی میدن یا مستقل زندگی میکنن؟؟؟؟؟؟ اونم با همین حقوق ها افتاده تو کار گلیم خودشو از آب کشیده بیرون. این دخترم سنش کمه قطعا میتونه اونقدری پس انداز کنه که حداقل یه خونه اجاره کنه از دست همسری که نمیخوادش راحت بشه. مشابهشم زیاد دیدم. چرا دوست دارین به یه مرد همش بچسبین

خوبه همون مهریه را داری

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من ميخوام بدونم اين كار كن مستقل شو رو تو اين مملكت خراب شده ك همه چي سر به فلك كشيده كي بهتون ياد د ...

خانم شما خرجتون خیلیه... منم همینقدر حقوقمه خداراشکر میگذرونیم، تفریحم داریم، خوردوخوراکم خوبه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹