2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 20 پست
اولا که دعوا نداریم از هرجا اعصابت خورد به ما ربط نداره که یهو ریپلای میکنی میپری به آدم. بعدم دختر ...

والا من اعصابم فقط از این توصیه های ازدوغ خیاری خورده نه از جای دیگه...

بعدشم جایی دیدی من بگم به مردی چسبیدم؟؟خوبه گفتم شاغلم😂

مشکل داریا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو همین ایران خیلیا با انتخاب درست ازدواج کردن دقت تو ازدواج خیلی مهمه اینجاست میگن زن بهتره ی ...

شوهرم تاالان نذاشته کار کنم و مستقل باشم 

برای چنین روزی که قدرت نداشته باشم

مهریه هم که فقط یه اسمه...

باید چیکار میکردم؟

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤
والا من اعصابم فقط از این توصیه های ازدوغ خیاری خورده نه از جای دیگه...بعدشم جایی دیدی من بگم به مرد ...

قشنگ از این آدم هایی که یهو گیر میدن با یکی دعوا کنن. متاسفانه تو درک مطلبم مشکل دارید. من دیگه جوابتونو نمیدم. برید با یکی که حوصله داره بحث کنید.

شوهرم تاالان نذاشته کار کنم و مستقل باشم برای چنین روزی که قدرت نداشته باشممهریه هم که فقط یه اسمه.. ...

عزیزم اینجور چیزا رو قبل ازدواج مشخص میکنند مثلا مادر من قبل ازدواج به بابام گفت میخواد دراینده کار کنه وپدرمم مخالفتی نکرد 

شما باید قبلا این حرفارو میزدی بعضی مردا اینقدر بیشرفا دست به همین کارا میزنند برا اینکه زن پشتیبانی نداشته باشه وطلاق نگیره از همه چی محرومش میکنند 

الانم دیر نشده اگر به فرهنگیان علاقه داری یا به پزشکی یا به هر چی  دیگه برو درست رو بخون گلم کنکور شرکت کن سیاست خودتو داشته باش نذار بهت ظلم کنه شغل خوبی داشته باشی حتما دستاتم میبوسه