2777
2789
عنوان

خانومای باردارررر بیاننن😭🫠

188 بازدید | 28 پست

😑 نمیدونم چرا ضعف میکنم شمام اینجوری هستین؟؟؟

دکتر میگه وزنت کمی رفت بالا رعایت کن کلا غذای من شده اپز😑 

فشارمم کلا حالت عادی رو ۱۰

😑چیکار کنم چی بخورم دلمو داشته باشع اسیر شدیم😑

😭🤣حس میکنم توپ قلقلی شدم  فقط شکمم بزرگ شده جای دیگم  تغیر نکرده

🫠شب ک اصن نشسته میخوابم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه ۷ و ۸ کره بادوم زمینی و خ کم عسل خوردم و ارده شیره، هم خوب میگرفت دلم رو هم اصلا وزن اضافه نکردم سونو رفتم بچه وزن گرفته بود اما خودم هیچ 

الان ماه نهمم دیدم وزن اضاف نکردم وا دادم😅

زدم به مربا و شیرینی و قند مصنوعی

خواهر تو سه هفته ۳کیلو نیم اضافه کردم ماما نزدیک بود بزنتم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من تو بارداری گشنم میشد سوپ یا شیر و خرما میخوردمبازم وزنم رفت بالا

🥴ای بابا چیکار کنم پس

😑من زود ب زود ضعف میرم مثلا حتما باید مثلا ی تیکه خرما هم شده بخورم ک. سرگیجه نگیرم

ببخشیدا دکتر میگه وزنت رفته بالا و رژیم بگیر 

ولی اگه پس فردا بچت وزن نگزفت باز خودتو سرزنش میکنه

منم وزنم زیاد شده بود ولی رژیم نگرفتم

مصرف غذامو کمتر کردم ولی کیفیتش رو ن

میوه هم زباد میخوردم کمتر کردم

بجاش شیر و خرما یا کیک خونگی میخوردم

من ماه ۷ و ۸ کره بادوم زمینی و خ کم عسل خوردم و ارده شیره، هم خوب میگرفت دلم رو هم اصلا وزن اضافه نک ...

اوه اوه 😂خواهر جان خسته نباشی

من اون اوایل خیلی وزن گرفتم🥴الان پایین نمیاد. زایمان طبیعی میخوام از امروز باید برم باشگاه ب نظرت پایین میام؟

ببخشیدا دکتر میگه وزنت رفته بالا و رژیم بگیر ولی اگه پس فردا بچت وزن نگزفت باز خودتو سرزنش میکنهمنم ...

ن خواهش میکنم گلی

من خداروشکر بچم وزن گرفته 

ن نون میخورم ن چیزی کلا اپز میخورم🥴

نه زودتر سیرت می کنه بیشتر تو دلت می مونه

اهاااا چقد خوب🥴دکترم گفت از این نون جو چیه قهوه ایی رنگا لامصب اون اصن از گلو پایین نمیرع😑میماسع

ن خواهش میکنم گلی من خداروشکر بچم وزن گرفته ن نون میخورم ن چیزی کلا اپز میخورم🥴

نگران وزنتی؟؟بعد زایمان جوری وزن از دست میدی ک خودتم نمیفهمی چیشد 

من ۱۶ کیلو اصافه کردم توبارداری 

۲۳ کیلو کم کردم تاالان ک ۱۱ ماهشه

🥴اگه اشتباع نکنم۳۰هفتمه

دیگه الان وقته وزن گیریه دیگه شکمت روز ب روز بزرگتر از دیروز میشه من ۲۸هفته بعد قشنگ سنگینی رو حس میکردم تو باردلری هام شبا هم نشسته میخابیدم همه اینا ک گفتی عادیه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده