2777
2789
عنوان

خانمایی ک سرکلاژ کردیدبیایید

140 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دوقلو باردارم نوزده هفتم پنح روزه سرکلاژ کردم با طول سرویکس 25خیلی نگرانم یعنی میتونم با این وضعیت بچه هامو سالم دنیا بیارم 🥲🥲

آره بابا نگران نباش تو دوقلویی طبیعیه که طول پایین بیاد

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محض احتیاط انجام دادم سرکلاژ رو،،دوقلو باردار بودم همون،،کلاً کسایی که دوقلو دارن دکتر به من گفت بهتره انجام بدن،،انشالله به سلامتی زایمان کنی.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

[QUOTE=359434558]منم با سرویکس ۲۴  تو هفته ۱۵ سرکلاژ کردم،بچم به موقع دنیا اومد الان هم با سرویکس ۲۹ تو هفته ی ...[/QUTE]

استراحتت در چ حدی بودبعد سرکلاژ؟؟ انشالله ک سالم و به موقع دنیا بیان بچه هامون

استراحتتون در چ حد بود بعد سرکلاژ عزیزم؟؟ طول سرویکست چن بود

برای من ۵۰ بود ولی باز دکترم گفت انجام بدم چون ممکنه بیاد پایین.

استراحت در حد معمول کردم،،زیاد استراحت نکردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

اها عالی بوده مال شما خداروشکر

انشالله شما هم به سلامتی این دوران رو بگذرونی،،و کوچولوهات رو بغل بگیری.

1
5
10
15
20
25
30
35
40