2777
2789
عنوان

میشه گیتار خودآموز یاد گرفت

165 بازدید | 38 پست

دوستان میشه  گیتار خودآموز با فیلمای آموزشی یاد گرفت یا حتما باید کلاس برم ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

اگع گفتن لایکم کن اسی>>

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمترین بخش در یادگیری موسیقی اشتباهاتت هست که استاد میتونه متوجه بشه

میتونم یه مدت مثلا ۶ ماه خودم کار کنم بعد کلاس برم ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
یه خانم هست تو یوتیوب زهره دهرویه خیلی قشنگ یاد میده

مرسی عزیزم حتما میبینم 🌼

چقدر زمان برد؟

منظورت چیه؟گیتار بعضی قطعه هاش رو سالها باید تمرین کنی تا یادبگیری اینجوری نیست که تموم بشه بقیشم بسته به استعداد و میزان تمرین خودت داره من چون قبلا چند جلسه کلاس رفته بودم دستم سریع بود نت و اکوردا رو میشناختم بعضیاشو

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

اگ واقعا پشتکار داشته باشی و ادامه بدی اره میتونی

میترسم از اول اشتباه پیش برم