2777
2789
عنوان

بیا قضاوت کن

180 بازدید | 16 پست

فکر کن تولد همسرته 

تو کادو براش خریدی،کیک سفارش دادی 

بعد اون یهو بی دلیل ی جریانی از یکماه قبل رو که مقصرش هم تو نیستی و فقط شاهد اون جریان بودی رو بیان می‌کنه و تورو متهم می‌کنه که تو مقصری

خدایی قلبت هزار تیکه نمیشه؟؟؟؟؟ 

جایی و کسی رو ندارم که درددل کنم اینجا نوشتم 💔

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

چه آدم بی لیاقتی🚶🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشی ولی بعضی از ادما بخصوص اقایون کینه ایو عقده این دنبال فرصت میگردن اینم از شانس ماس ...

اره دیگه پشت دستمو داغ کردم 

خیلی دلم برای خودم سوخت 

چه آدم بی لیاقتی🚶🏻‍♀️

منم چند سال پیش گل خریدم تولدش آنقدر باهام دعوا کرد گفت تو چرا رفتی گل فروشی، مرده گل بهت داده تو گرفتی حق نداری بری منم الان یازده ساله هیچی بهش نمیخرم روز تولد خودش بهش زنگ میزنم سر راه کیک بخر تولدته😀

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
این نشون میده هنوز از گذشته چیز هایی هست که حل نشده اینو باید ریشه یابی کنی حتما با مشاور حرف بزن

حل شدن 

ولی باز برمیگرده به عقب 

میدونی کلا مدلشه توی هر جشن و مهمونی و عروسی و دورهمی منو‌ ناراحت کنه حالا به بهانه های مختلف 

نمیدونم چرا

منم چند سال پیش گل خریدم تولدش آنقدر باهام دعوا کرد گفت تو چرا رفتی گل فروشی، مرده گل بهت داده تو گر ...

بهترین کار 

بعد باورت میشه اون تاحالا هیچ مناسبتی هیچی برام نخریده 

چقدر احمقم

شاید از نظز شما حل شده شایدم کلا مدلشه که خب خیلی عادته بدیه بابد باهاش صحبت کنی

انقدر روحی خسته ام که کلا بی تفاوت شدم نه هیچی خوشحالم می‌کنه نه به وجد میام 

نمیدونم اسم این حالت چیه 

عزیزم بنده های خدا ناتوان تر از اونی هستن که بخوای خوبی کنی واسشون و جوابتو بدن!

فقط و فقط برای رضای خداوند به بقیه خوبی کن و فقط از خودش انتظار پاداش داشته باش🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

منم چند سال پیش گل خریدم تولدش آنقدر باهام دعوا کرد گفت تو چرا رفتی گل فروشی، مرده گل بهت داده تو گر ...

واقعا کاش بفهمن این چیزا چقدر پس ذهن یه آدم میمونه

الکی الکی ذوق یه نفر رو کور میکنن :/

الان بهترین کارو میکنی😂😂

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !