2777
2789
عنوان

برام 8ملیون خرید کرد دیروز

1182 بازدید | 80 پست

بچه ها من 4سال پیش یه پسری میخواستم مادرم نداد ، بعد ازدواج کردم همیسرم ناتوانایی جنسی و مشکل روانی داشت یکسال در حال طلاقم ، اون پسره برگشته تو زندگیم الان خیلی هم منو می خواد ، هرچی می‌خوام میخره ، دوسم داره ، فقط دیروز برام 8تومن لباس کفش خرید ، ولی یه چیزی اذیتم می‌کنه اینکه روند طلاقم خیلی دیر پیش می‌ره ، به پسره دروغ گفتم که طلاقم کامل گرفتم ، نگفتم در حال طلاقم ،

ولی کنارش خیلی خوشحالم ، عین یه ملکه باهام رفتار میکنه

نکن دردسر میشه خواهر

هم ثاسه طلاق و ابروت و هم پسره ازت زده میشه

دنبال وکیل خوب بگرد کارت را سریع پیش ببره

بنظرم به پسره بگو حقیقتا مرحله های اخرم و دیگه ارتباطی باهاش ندارم

بخاطر اینکه دیگه تو زندگیم وجود نداره اینطور گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی اشتباه کردی که از یک رابطه بیرون نیومده وارد رابطه شدی.چون اینکارت بهت اسیب بیشتری میزنه حداقل باید یکی دوسال میگذشت که تصمیم درست بگیری.الان چون روحیت حساسه و نیاز به مخبت و دیده شدن داری تصمیم اشتباه میگیری.یه نمونش همین دروغی که گفتی

بنظرم بهتره راستشو ب پسره بگی گناه داره و صبر کن این رابطه رو تموم کن و بعد وارد یه رابطه ی دیگه بشو 

از لحاظ اخلاقی هیچ جوره کارت صحیح نیست

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خوب حتی پا پیش بذاره 

بهرحال تاریخ طلاقو ببینه توی شناسنامه مگه احمق باشه بتونه اعتماد کنه بهت 

به نظرم بهش بگو و خلاص 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خب من یکسال خونه پدرمم دادخواست طلاق دادم باهاش در ارتباط نیستم فقط رو شناسنامه هس

از یه وکیل کاربلد کمک بگیر 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲