بچه ها من 4سال پیش یه پسری میخواستم مادرم نداد ، بعد ازدواج کردم همیسرم ناتوانایی جنسی و مشکل روانی داشت یکسال در حال طلاقم ، اون پسره برگشته تو زندگیم الان خیلی هم منو می خواد ، هرچی میخوام میخره ، دوسم داره ، فقط دیروز برام 8تومن لباس کفش خرید ، ولی یه چیزی اذیتم میکنه اینکه روند طلاقم خیلی دیر پیش میره ، به پسره دروغ گفتم که طلاقم کامل گرفتم ، نگفتم در حال طلاقم ،
ولی کنارش خیلی خوشحالم ، عین یه ملکه باهام رفتار میکنه
شما خیلی اشتباه کردی که از یک رابطه بیرون نیومده وارد رابطه شدی.چون اینکارت بهت اسیب بیشتری میزنه حداقل باید یکی دوسال میگذشت که تصمیم درست بگیری.الان چون روحیت حساسه و نیاز به مخبت و دیده شدن داری تصمیم اشتباه میگیری.یه نمونش همین دروغی که گفتی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️