2777
2789
عنوان

خواهش می کنم کمکم کنید

157 بازدید | 11 پست

کسی اگه می خواد زخم بزنه چیزی نگه بهتره

کم آوردم شوهرم اذیتم می کنه مدام غر و فحش خسته شدم پول هم نداره وضعیت مالی خرابه بچه ام داریم چه طوری برم؟ از کجا پول بیارم به خداااا خسته شدم خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل شو محل سگ بهش نده میافته ب دست و پات وقتی ببینه ی خانوم موفق شدی ک ب هیچکسی احتیاج نداری

کار از کار گذشته من افسرده شدم دیگه نمی تونم تحمل کنم فقط می خوام فرار کنم

ریشه رفتارش از بد ذاتیشه خانوادشم همینن

من خودم بچه طلاقم کلی اسیب دیدم و پر از ترومام،اگر اهل خیانت نیست اگر میشه تلاشتو بکن همه چی بهتر شه کم کم،میدونم درکت میکنم خسته ای حتی ممکنه الان حالت از اون مرد بهم بخوره ولی فقط یه لحظه به خاطرات مشترک خوبتون فکر کن،بعضی وقتا زندگی ارزش یه تلاش دوباره رو داره،نمیگم حتما میگم اگر قلب بزرگت دوباره میتونخ ببخشه این فرصت رو به خودتو زندگیت بده قشنگم،هیچکس جای تو نیست واسه همینه حرف زدن راحته ولی اگر میشه یکم دیگه صبر کن خواهرم ولی به درست

من خودم بچه طلاقم کلی اسیب دیدم و پر از ترومام،اگر اهل خیانت نیست اگر میشه تلاشتو بکن همه چی بهتر شه ...

اگر هر رور از خواب بیدار می شدی مامان بابات با صدای بلند داد می زون فحش می دادن تروماهات کمتر بود؟ زندگی ما درست نمیشه

گلم برای زیاد شدن رزق و روزی روزانه ۱۱۱ بار آیه ۵۸ ذاریات رو بخون

توکلت به خدا باشه و از خداوند کمک بخواه و از ایشون بخواه مهرت رو در دل همسر زیاد کنه

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر