تو این مدت چی براشون درست میکردی ؟ اولین بار بود مرغ دادی ؟ اونا چی درست میکنن وقتی میری خونه شون
هپه مدل غذایی براشون درست کردم قبلا هم مرغ درست کردم ولی بیشتر مواقع دو جور درست میکنم این دفعه وقت نکردم زمانم کم بود از ساعت سه هم اومدن دیدن با یه بچه مریض چقدر دارم بدو بدو میکنم اونوق ب جای تشکر زدن تو ذوقم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم گوشت کیلویی۸۰۰تومن مرغ کیلویی۱۰۰تومن بنظرم قیمه خیلی ام خوبه من همیشه یا گوشت و ماهی میذارم یا ...
عزیز مرغ مجلسی تره کنار قیمه باید ی غذای دیگه هم باشه. آره اگه چلو گوشت بود بحثش جدا بود. قیمه و قرمه هم خیلی خرج داره ولی معمولا کنارش مرغ هم هست یا ی نوع دیگه
نه گلم بیشتر از یک کیلو مثلا یه گوسفند کامل ۱۳،۱۴بسته بیشتر نمیشه هر بسته حدود۸تیکه واسه خونواده خودم (خودم همسرم دوتا پسر و دوتا دختر)و اگه مهمون بیاد دوبسته میذارم کنارش مرغ یا ماهی