2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم گفتن ما مرغ نمیخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2586 بازدید | 90 پست
تو این مدت چی براشون درست میکردی ؟ اولین بار بود مرغ دادی ؟ اونا چی درست میکنن وقتی میری خونه شون

هپه مدل غذایی براشون درست کردم قبلا هم مرغ درست کردم ولی بیشتر مواقع دو جور درست میکنم این دفعه وقت نکردم زمانم کم بود از ساعت سه هم اومدن دیدن با یه بچه مریض چقدر دارم بدو بدو میکنم اونوق ب جای تشکر زدن تو ذوقم 

فکر کردم بد مزه شده اینجوری میگن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی ادم خونه خیلیا میره همین مرغم نمیزارن جلوش که بخورع😐حالا یه جور رفتار کردن انگار برا تو همیش ...

همونو بگو 

خودشونم همون مرغ و قیمه و قرمه میزارن دیگه 

من هرچی میزارن تشکر میکنم 

برای مهمونی مجلسی که سالی یبار میرن خونه طرف و اول آشناییه بله

عزیزم گوشت کیلویی۸۰۰تومن

مرغ کیلویی۱۰۰تومن 

بنظرم قیمه خیلی ام خوبه 

من همیشه یا گوشت و ماهی میذارم 

یا گوشت و مرغ 

اگه احترام به گوشت و مرغ باشه بنظرم واسه کسی گوشت بذاری یعنی خیلی احترامشو حفظ کردی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
عزیزم گوشت کیلویی۸۰۰تومن مرغ کیلویی۱۰۰تومن بنظرم قیمه خیلی ام خوبه من همیشه یا گوشت و ماهی میذارم یا ...

عزیز مرغ مجلسی تره کنار قیمه باید ی غذای دیگه هم باشه. آره اگه چلو گوشت بود بحثش جدا بود.  قیمه و قرمه هم خیلی خرج داره ولی معمولا کنارش مرغ هم هست یا ی نوع دیگه

عزیز مرغ مجلسی تره کنار قیمه باید ی غذای دیگه هم باشه. آره اگه چلو گوشت بود بحثش جدا بود. قیمه و قر ...

خب منم گفتم گوشت با مرغ یا ماهی 

ولی خب قیمه بی احترامی نیست حالا اینکه شاید کسی گوشت دوست نداشته باشه بحثش جداشت

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خب منم گفتم گوشت با مرغ یا ماهی ولی خب قیمه بی احترامی نیست حالا اینکه شاید کسی گوشت دوست نداشته باش ...

شما درست میگید درست پذیرایی کردید ولی قیمه تنها برای مهمانی آشنایی خوب نیست  آشنایی فک کنم نامزدی باشه.

منه چقدر گوشت میریزی 1 کیلو گوشت میریزی؟

نه گلم بیشتر از یک کیلو مثلا یه گوسفند کامل ۱۳،۱۴بسته بیشتر نمیشه هر بسته حدود۸تیکه واسه خونواده خودم (خودم همسرم دوتا پسر و دوتا دختر)و اگه مهمون بیاد دوبسته میذارم کنارش مرغ یا ماهی 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
شما درست میگید درست پذیرایی کردید ولی قیمه تنها برای مهمانی آشنایی خوب نیست آشنایی فک کنم نامزدی با ...

هر شهری به آداب و رسومی داره 

ماهم مهمونی آشنایی سفره میندازیم از اینور پذیرایی تا اونور پذیرایی سعی می‌کنیم از همه چیز سر سفره باشه که همه بپسندن 

اون دوستمون گفتن قیمه غذای گداهاست واسه این جبهه گرفتم وگرنه واسه مهمونی زشته قیمه خالی 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.