2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم گفتن ما مرغ نمیخوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شهری به آداب و رسومی داره ماهم مهمونی آشنایی سفره میندازیم از اینور پذیرایی تا اونور پذیرایی سعی ...

از عصبانیت گفت    می‌دونی ب نظرم ایرانیا خیلی مهمونوازن 

الان ماکارانیش کلی خرج داره 

من همه مدل غذا تعداد بالا گذاشتم  

هیچکدوم ارزون در نیومد فقط ی کم سبزی کو کو کمتر در اومد 

من یکی از تجملات خسته ام خسته 

دلم میخواد دیگه ژله نباشه. چند جور سالاد نباشه.  دو نوع غذا باشه تموم با ی سالاد  

مگه تو خونه خودمون هرشب سوپ میخوریم بعد غذای اصلی و دسر و فینگر فود و.....

خب یه بارم کوبیده هم واسه خانواده شوهرت درست کن چه اشکال داره 😁

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

محل نده 

قشنگ بایستی بگو بخند میکردی با شوهرت انگار نه انگار یکی یه چیزی گفته 

بی محلی کردن یعنی اینکه میخای بخا ،نمیخای خوش امدی

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

اسی به نظرم تو به خودو نگیر و ناراحت نشو 

کسی که هزینه های زندگی و تامین میکنه مرد خونه س و اگه حرفشون منظور دار بوده باشه به پسر خودشون گفتن تقصیر تو که نیست که قیمت ها بالاست یا در آمد کم باشه 

خب یه بارم کوبیده هم واسه خانواده شوهرت درست کن چه اشکال داره 😁

الان مورد حمله قرار میگیری 😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
از عصبانیت گفت می‌دونی ب نظرم ایرانیا خیلی مهمونوازن الان ماکارانیش کلی خرج داره من همه مدل غذا ت ...

خب جایی بره آدم بعد بد پذیرایی بشه یجورایی بی احترامیه بنظرم حتی اگه میزبان بگو بخند نکنه هم من ناراحت میشم میگم ازمن خوشش نیومده 🤣🤣🤣

درحالیکه گرونی بیداد میکنه بازم  تجملات حرف اولو میزنه 

چند وقت پیش دلم اش دوغ خواست به یکی از بستگان گفتم خیلی اصرار کرد بیا خونم واست درست کنم گفتم نه ممنون چون میدونستم اگه برم کلی تدارک شام یا نهار میبینه 

چندروز بعدش دیدم واسم پخته یه ظرف آورد دم درمون چندروز بعدش دعوتش کردم و داخل ظرفش بزنج شمالی گذاشتم دادمش برد 

نه اینکه وضع اون بنده خدا بد باشه نه خودم دوس دارم پذیرایی کنم و از پذیرایی بقیه غذای وجدان میگیرم 

خیلی سال پیش بچه بودم یادمه همسایمون فامیلاشو به صرف نهار دعوت میکرد میرفتن کوه باورت نمیشه شب قبلش یه دیگ بزرگ  عدسی  میذاشت چقدم بهشون خوش میگذشت

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.