2777
2789
عنوان

داداشم میخاد زن بگیره 😕

334 بازدید | 22 پست

بچها بیاین ناراحتم☹️

پدرم فوت شده داداشم میخاد زن بگیره امشب با هم دعوامون شد میگف همین که لطف کردم اجازه دادم شبا تا یازده شب بری بیرون و کتکت نزدم بسته 

میگه من دارم بهت لطف میکنم خرج ازدواجمو از ارثم برنمیدارم 

به خاطر این که بتونه خونه داشته باشه بعد ازدواج ما باید از‌این خونه ای که توشیم بریم یه جای کوچیک ترو مثلن منطقه پایین تر زندگی کنیم 

حالا امشب میگف بقیه خرجای ازدواجو از‌ ارثم ورنمیدارم دارم بهت لطف‌ میکنم و تو به من نیاز داریو من هیچ نیازی به تو ندارم بعدنو کلنو این حرفا 

خیلی غصه خوردم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو هم یه روز ازدواج میکنی، یه پسر بدون پشتوانه نمیتونه تو این دوره و زمونه ازدواج کنه عزیزم

باید ارثتون تقسیم بشه و هر کس با سهمش به زندگیش برسه

برادرت هم حق داره بخواد ازدواج کنه 

به نظرم حق بده بهش تو این کرونی بدون ارث گرفتن چطور ازدواج کنه منطقی باش حقشه چیزی بیش از حقش که نمی ...

😐😐😐

حقشه؟

اون خونه برای مادرشه و تا زمانی ک مادرش در قید حیاته حق فروشش رو نداره!

چطوری روتون میشه از همچین ادمی ک به خواهرش این حرفو میزنه ک کتکت نمیزنم و فلان و فلان باید خداتو شکر کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
به نظرم حق بده بهش تو این کرونی بدون ارث گرفتن چطور ازدواج کنه منطقی باش حقشه چیزی بیش از حقش که نمی ...

اخه ما از این خونه داریم بلند میشیم که بتونه خونه مال خودش داشته باشه بشینه و اجاره نده حالا برگشته میگه خرج عروسیو. اینا رو از ارثم نمیگیرم دارم بهت لطف میکنم

😐😐😐حقشه؟اون خونه برای مادرشه و تا زمانی ک مادرش در قید حیاته حق فروشش رو نداره!چطوری روتون میشه ا ...

رابطه خواهر و برادریتون رو قضاوتی در موردش نکردم در مورد ارث گفتم ارثی ک از پدر میرسه قانونا هرکسم سهم مشخص خودشو داره حالا برید خونه کوچکتر عوضش برادرت سرو سامون میگیره مگه بده 

😐😐😐حقشه؟اون خونه برای مادرشه و تا زمانی ک مادرش در قید حیاته حق فروشش رو نداره!چطوری روتون میشه ا ...

میگه اگه بابا بود تو همیچن ازادی هایی نداشتی بابا نیست من دارم اجازه میدم تو این ور اون ور بری ازاد باشی

در‌صورتی که خودش با همین خانوم ایندش که همسن و سال منه تو سه سال بالای ده تا مسافرت رفته ولی کن اجازه ندارم