2777
2789
عنوان

کسی با دیسک کمر زایمان طبیعی کرده

378 بازدید | 14 پست

من تا همین امروز نمی‌دونستم دیسک کمر ربطی داره به زایمان طبیعی خیلی خیلی دوست داشتم زایمانم طبیعی باشه ولی چند جا خوندم خیلی فشار میاره به دیسک نابود می‌کنه ستون فقرات رو 😢😢از پاره شدن شکمم به شدت وحشت دارم دوست ندارم سزارین  ، اصلا نمیشه با دیسک زایمان طبیعی کرد یعنی🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان طبیعی کردم دیسک کمر گرفتم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
الان به جز بریچ بودن جنین ومدفوع جنین افت صربان قلب . زیر میزی ب دکتر همه باید زایمانشون طبیعی باسه

وقتی یک سری مشکلات فیزیکی داشته باشیم نمیشه همه طبیعی باشن  که وقتی من دیسک دارم با زایمان طبیعی خیلی وضعیت بدتر میشه پس چیکار کنم😐اگه دیسکم بدتر نشه که من از خدامه طبیعی باشم

والا اینجا خانم ها گفتن کسایی که مشکل خاص دارن می‌تونه دلیل سزارین بشه ،فردا از دکترم میپرسم

تو بیمارستان دولتی رایگان نمیشه ینی قبول نمیکنن مگه اینکه دکتر ی زیرمیزی بگیره ی دلیلی تو برگه بیاره که اون زیرمیزیم کم نیست

تو بیمارستان دولتی رایگان نمیشه ینی قبول نمیکنن مگه اینکه دکتر ی زیرمیزی بگیره ی دلیلی تو برگه بیاره ...

دکترم تو بیمارستان دولتی نیست اصلا🫤 پولش مهم نیست مهم دیسکمه اگه بگه واقعا آسیب میبینم بالاخره یه راهکار پیدا میشه برای سزارین دیگه