2777
2789

دخترم از صبح شلوغی و گاهی اذیت داشت و کمی لجبازی همش میگفتم ای خدا کی شب بشه بخوابه ی استراحتی کنم

الان خوابیده دلم براش تنگ شد و البته ناراحت چون یکی دوبار دعواش کردم دلم خیلی گرفته هعیییی همش ۵ سالشه کاش دعواش نمیکردم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینطوریم 😕

باور کن کلی دستاش گرفتم نازش کردم الان دلم خیلی گرفته اه باز احساساتی شدم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

دختر منم ۵ سالشه،امروز دعواش کردم.فردا باید برم جایی نمیتونستم با خودم ببرمش،غروب با مادرشوهرم رفت خ ...

وای چ سخت حالا اونجا هم حتما راحته که رفته صبح میشه این شب عزیزم 

ناراحت نباش احساست طبیعیه همه مادرا همینطورنتو هم آدمی دیگه ممکنه صبرت تموم بشه عصبانی بشیبه جاش کلی ...

اره از صبح کلی وقت براش گداشتم بردمش بیرون سینما اما خونه فکر کنم حوصلش سرمیره نمیدونم چی میشه جدیدا عمدی لجبازی میکنه البته نه همیشه

اره خیلی راحته،حتی به زور برمیگرده خونمون.فدات❤️

حب پس خداروشکر ما مادرا واقا گاهی بی منطق میشیم مثاا من الان باید از استراحتم لذت ببرم اما دارم غصه میخورم کاش دعواش نمیکردم 

منم دقیقا همینم دخترم ۵سالشه امروز دعواش کردم الان کلی ناراحتم خوابیده

خودشون یادشون نمیمونه بچه ها با یه محبت کوچولو کلی شاد میشن خب ماها چون یادمون میمونه اذیت میشم من باید فردا جبران کنم باید دیگه رو اعصابمون کنترل بیشتری داشته باشیم بهتر از نارحتی اخر شبی هس