2777
2789
عنوان

کار و درآمد توی خونه

142 بازدید | 13 پست

کسی هست تجربه کار توی خونه داشته باشه، دوتا هم بچه دارم، شش ساله و هشت ماهه، 

بنظرتون کدوم درامد بهتری داره و سختیش کمتره. ترشی، مربا، کیک(اابته نه تولد، کیک ساده)، یا هرچی به ذهنتون میرسه، 

ممنون میشم پیشنهادی دارید بدید...

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو باید هرکدوم رو تو عصل خودش درست کنی ترشی از اول مهرتا عید فروش داره

مربا همیشه

کیک هم باید مشتریای خودشو داشته باشه ک داعم بخرن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اینارو باید هرکدوم رو تو عصل خودش درست کنی ترشی از اول مهرتا عید فروش دارهمربا همیشهکیک هم باید مشتر ...

کیک بنظرت کجاها بهتره بفروشم؟ قهوه خونه ها رفتم گفتن قبلا آوردیم .لی فروس نداشته. و اینکه بنظرت بسته بندیش چطوری باشه؟ خودم نظرم اینه که کیک هشت قسمتی رو هر قسمتش رو داخل ظرف یبارمصرف سه گوش با یه برچسب کوچولو بزنم روش بدم به مغازه ها

کیک بنظرت کجاها بهتره بفروشم؟ قهوه خونه ها رفتم گفتن قبلا آوردیم .لی فروس نداشته. و اینکه بنظرت بسته ...

اره این روش خوبیه.

اصولا سوپرمارکت ها و کافه ها بیشتر سفارش میگیرن.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دخترا عاشق کیک خیس ان منم کیک درست میکنم ماهی ۱۰. ۱۵ت درآمد دارم برا همین پیشنهاد دادم بهت

جدی؟ شمام درست میکنید؟ کدوم شهرید؟ میشه پیشنهاد دوستیمو قبول کنی و اگه سوالی داشتم کمکم کنی؟🙏🙂