2777
2789
عنوان

مخ کردن پسرا

411 بازدید | 40 پست

تاحالا تو مجازی مخ کسیو زدین؟ جوری که عین مخ زدن نبوده باشه😂میدونم یجوریه ولی شماها اطرافتون ندیدین؟اگ اره از تجربه هاتون بگید

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خودم رومم کراش بود😂😂😂

چجورییی

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

اره من اینکارو کردم ۶ سال پیش

چجوری

خودم نه دوستم عکسای خوشگل میذاشت استوری 

استوری طرفو ریپ میزد 

استوری هاش یکم باز بود ولی 

چند باری هم به بهونه های واقعی ویس میداد تو ویس صدا نازک می‌کرد می‌خندید عمدا هم اسم پسره رو توی ویس میگفت 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خودم نه دوستم عکسای خوشگل میذاشت استوری استوری طرفو ریپ میزد استوری هاش یکم باز بود ولی چند باری هم ...

😂💖

خوشبخته یا نه؟ واقعیتشو بگو ، حالو روزش چطوره؟

راستش رو میگم خوشحاله و خوشبخته همش درحال عشق و حال و آرایشگاه و خرید و.. 

همه پسرا دنبالشن 

من راهشو یاد گرفتم خودشو درگیر پسر نمیکنه اونا درگیرش میشن 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

من کلا فقط مجازی میتونستم مخ بزنم

چهرەک تو‌نگاە اول دلبر نیس😁ولی اگە طرف قبلا باهام حرف زدە باشە وقتی میبینە منو،خوشش میاد نمیدونم چە حکمتیە😂

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️