2777
2789
عنوان

چیزی رو کشف کردید بالاخره برای درمان جوش صورت یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 42 پست
آکنومیس هیچ فایده ای نداشت برام جز پوست پوسته شدن شدید .. یکی دوروز صاف میشد باز میزد جوش

اره پوسته پوسته میشه ولی بعدش خوب میشه 

دوره ی درمانش یکماه طول میکشه 

و اینکه اصلا غذاهای چرب نخور 

صبحا ناشتا خاکشیر جوشیده بخور صورتت دیگه جوش نمیزنه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب راه حل چیه ؟چیکار کنیم

چاقی؟چربی دور شکم داری؟

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل کنکورم اینحکری بودم در ناحیه پیشانییادمه با ابچشمه و قنات شستم خوب شد

جوشای ما خانوما هورمونیه سنی ام ازم گذشته نه استرس دارم ن چیزی  

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره پوسته پوسته میشه ولی بعدش خوب میشه دوره ی درمانش یکماه طول میکشه و اینکه اصلا غذاهای چرب نخور صب ...

خاکشیر توابجوش میریختم ۳ ماه خوردم ..میدونی کبدم سالمه هیچ مشکلی ندارم جوشام فقط دلیلش هورمونیه چون آکنه پلی کیستیک  عکساشو دیدی دقیقا همینطوره مدل جوشام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چاقی؟چربی دور شکم داری؟

ن چاق نیستم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۸ ۶۷ شکمم ندارم 

ن چاق نیستم قدم ۱۷۰ وزنم ۶۸ ۶۷ شکمم ندارم

ورزش کن..و تغذیه..سرخ کردنی کم کن..میوه بخور

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ورزش کن..و تغذیه..سرخ کردنی کم کن..میوه بخور

باور کن همینطوریم 

چاقی؟چربی دور شکم داری؟

شماام تنبلی داری؟جوش؟

دارو میخوری واس تنبلی؟ دکتر اگه دارومیداد برای تنبلی تخمدان جوشامم خوب میشد نه

شماام تنبلی داری؟جوش؟دارو میخوری واس تنبلی؟ دکتر اگه دارومیداد برای تنبلی تخمدان جوشامم خوب میشد نه

اره من هم تنبلی دارم...الان با روتین پوستی جوش نمیزنه صورتم..اما ریزش مو شدیدی دارم..

ببین تنبلی تخمدان باعث ناهماهنگی هرمونا میشه..باید ازمایش بدی ببینی کدوم هرمونات مشکل داره و داروش بخوری...

پریودی منظمه ایا؟؟؟؟

اره من هم تنبلی دارم...الان با روتین پوستی جوش نمیزنه صورتم..اما ریزش مو شدیدی دارم..ببین تنبلی تخمد ...

پریودم قبلا خیلی منظم بود ولی الان ۳   ۴ روز  زودتر پریود میشم ..

ریزش مو ندارم روتین پوستیت چیه به منم بگو دعات میکنم اگه جوش نزنم

پریودم قبلا خیلی منظم بود ولی الان ۳ ۴ روز زودتر پریود میشم ..ریزش مو ندارم روتین پوستیت چیه به م ...

پوستت چربه یا خشکه؟

سلام خانما چطوری متوجه بشم تنبلی تخمدان دارم و به پزشک مراجعه کنم ؟

برو دکتر زنان سونو واژینال برات انجام میدن این دقیقتره .ولی دکتر عمومی ام میتونی بری برات این ازمایش روبنویسن و از روی ازمایش خون