سرم نیاسنامید گفتن عین معجزه اس استفاده کردم مارک بیتروی معمولیه رو جوش ومنافذ ۵ ۱۰ درصد تاثیر داشت.
تغذیه ام سالمه مشکلی که دارم اینه تیروییدم کمکاره وجوشام فکر میکنم ازاونه چون اولین بار چندماه پیش یهوصورتم پرجوش سد ووقتی آزمایش دادم فهمییدم تیرووییدم کمکار شده .جوشام ریز و سرسفید روگونه هامه چیکارکنم ۲۳ ۲۴ سالمه خیلی حالم گرفته اس
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم
شماام تنبلی داری؟جوش؟دارو میخوری واس تنبلی؟ دکتر اگه دارومیداد برای تنبلی تخمدان جوشامم خوب میشد نه
اره من هم تنبلی دارم...الان با روتین پوستی جوش نمیزنه صورتم..اما ریزش مو شدیدی دارم..
ببین تنبلی تخمدان باعث ناهماهنگی هرمونا میشه..باید ازمایش بدی ببینی کدوم هرمونات مشکل داره و داروش بخوری...
پریودی منظمه ایا؟؟؟؟
پریودم قبلا خیلی منظم بود ولی الان ۳ ۴ روز زودتر پریود میشم ..ریزش مو ندارم روتین پوستیت چیه به م ...
پوستت چربه یا خشکه؟