2777
2789

سرم نیاسنامید گفتن عین معجزه اس استفاده کردم مارک بیتروی معمولیه رو جوش ومنافذ ۵  ۱۰ درصد تاثیر داشت.

تغذیه ام سالمه مشکلی که دارم اینه تیروییدم کمکاره وجوشام فکر میکنم ازاونه چون اولین بار چندماه پیش یهوصورتم پرجوش سد ووقتی آزمایش دادم فهمییدم تیرووییدم کمکار شده .جوشام ریز و سرسفید روگونه هامه چیکارکنم ۲۳ ۲۴ سالمه  خیلی حالم گرفته اس 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

تنبلی تخمدان نداری

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد آکنومیس بزن شبها و توی نور خورشید و افتاب هرگز نرو چون لک میشه

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

تنبلی تخمدان نداری

آره تنبلی خفیفه جدیدا سونو واژینال دادم گفت خفیفه تنبلیت گفت برای بارداری اقدام کن تا ۳ ماه دیگه باردار میشی اگه نشدی بیا دوباره که دارو بدم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خمیردتدون

یدونه جوش باشه خمیردندون خوبه ولی جوشای من ریزه زیر پوستی ام هست

آره تنبلی خفیفه جدیدا سونو واژینال دادم گفت خفیفه تنبلیت گفت برای بارداری اقدام کن تا ۳ ماه دیگه بار ...

تنبلی باعث جوش میشه...لامصب هرکار نکنی اخرم ک ریزش مو و جوش داری

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

اسید روزی سه مرتبه بزنیم کلا نابود شه راحت شیم

آخ بخداانقدر ناراحتم شوهرم چند روز پیش میگفت کاش میتونستم جوشاتو درمان کنم یکی از دغدغه هات کم بشه 🫠😄

پماد آکنومیس بزن شبها و توی نور خورشید و افتاب هرگز نرو چون لک میشه

آکنومیس هیچ فایده ای نداشت برام جز پوست پوسته شدن شدید .. یکی دوروز صاف میشد باز میزد جوش

قرص نمی‌خوری برا تیروییدت؟

چرا دارم قرص میخورم میدونی تیرویید کم کار باعث تنبلی تخمدان میشه بنظرم جوشام الان دلیل اصلیش تنبلی تخمدانه فقط همینو میدونم جوشای هورمونیه چون سرسفید وریزه وزیرپوستیه بیشتر قسمت گونه هام وچونه 

تنبلی باعث جوش میشه...لامصب هرکار نکنی اخرم ک ریزش مو و جوش داری

خب راه حل چیه ؟چیکار کنیم