2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست باهم وزن کم کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 93 پست
میگم متاسفانه نمی‌فهمه

چند روز بگیر بخواب بگو کمردرد دارم وبه زور راه برو 😂

مطمئنا دکتر میگه وزن کم کن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما امشب رفته بودیم داروخانه اونجا وزن کردم 93 بودم، راهه برگشت من ناراحت بودم و اون با آهنگ میخوند و ...

دقیقا من از روزی که یکم وزنم پایین بوده دیگه پادرد ندارم قبلش هرروز می نالیدم از پادرد دکمردرد

خدایا خودت کمک کن 
دقیقا من از روزی که یکم وزنم پایین بوده دیگه پادرد ندارم قبلش هرروز می نالیدم از پادرد دکمردرد

منم از امروز میخوام کم خوری و سالم خوری کنم 

انشالله بیاد پایین وزنم تا پایان سال 

آفرین به ارادت دوست عزیز❤️

۹۳زیاده لاغر کن چند وقت دیگه کلی بیماری میگیری خدایی نکرده گلم چند سالته

آره عزیزم خودمم از همین نگرانم 

با اینکه ماهه قبل چکاپ کامل و سونو دادم خداروشکر همه چیم خوب بود حتی توقع داشتم کبد چرب داشته باشم ولی نداشتم 

فقط تنبلی تخمدان دارم 

ولی خب از یه سنی به بعد آدم بیشتر مستعد بیماری میشه 

باید فکر اون روزا رو کنم 😢

گلم متولد 71 ام

منم از امروز میخوام کم خوری و سالم خوری کنم انشالله بیاد پایین وزنم تا پایان سال آفرین به ارادت دوست ...

عزیرم من از عید قند و شکر مصنوعی کلا حذف کردم...۱۰ کیلو کم کردم توی دو ماه...بعدش وزنم ثابت شد ولی دلم میخواد کمتر بشم...از دیروز رژیم فست گرفتم...نیم کیلو کم کردم...میخوام ادامه بدم تا به هدفم برسم...یه گروه کاهش وزن ایتا هست از کاربرای نی نی سایت هستیم اگه دلت خواست عضو شو

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...