2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست باهم وزن کم کنیم

2068 بازدید | 93 پست

امشب خودمو وزن کردم خیلی چاق شدم 😢😢

شوهرم از ذوقش گفت واست طلا میخرم و... 

ولی خودم خوشحال نیستم انگار اعتماد به نفسم میاد پایین اینجوری 

تصمیم دارم بیارم پایین وزنمو

چون توی خونه هیچ مشوقی ندارم گفتم ببینم اینجا کسی هست همراهم بشه باهم رژیم بگیریم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن کیلیویی

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

من یه هفته است شروع کردم اولین قدم اراده بالا باشه دوم کم کردن غذا خوردن سوم هم ورزش

من شرایط ورزش رفتن ندارم عزیز 

شوهرمم صبح تا شب میگه حق نداری لاغر کنی، چاق شو، 100 کیلو بشو و.... 🥺🥺🥺

دوست ندارم انقدر خودمو رها کنم 

اعتماد به نفسم اومده پایین 

توی هر عکسی خودمو میبینم تا چند ساعت حرص میخورم 

😢

من چند وقته وزنم رفته بالا😢

بهم انگیزه بدید وزن کم کنم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من شرایط ورزش رفتن ندارم عزیز شوهرمم صبح تا شب میگه حق نداری لاغر کنی، چاق شو، 100 کیلو بشو و.... 🥺 ...

عزیزم من بچه کوچیکم ۴ماهشه ولی تو خونه ورزش می کنم اتفاقا شوهرم میگه لاغرشو البته فورا چربی های شکمم جمع شد 

خدایا خودت کمک کن 
شدم 93 کیلو 😢😢😢قدم 170

ماشالله ب قدت

من قد۶۵

وزن ۸۲

و ما ریشه‌هایِ تَنیده از اُمیدیم🌿✨.️                             🪴اللهم عجل لولیک الفرج🪴امروز مورخ۱۴۰۴/۳/۱۶ =عیدقربان من چند تا حاجت خیلی خیلی  بزرگ دارم ❤️🤲امیدوارم بشه تاعیدقربان سال بعدی به همشون رسیده🪴🥰باشم الان یسره درحال تلاش توکل توصل و....هستم اگ این بیوگرافی خوندی برام دعا کن!!ممنون میشم اجرت با امام حسین ع🏴💖🌱 راضیم به رضای تو یارب🙏🦋

شدم 93 کیلو 😢😢😢قدم 170

منم همینم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
میخوای لاغر کنی؟ بیا باهم شروع کنیم

میخوام 

هستم 

میخوای لاغر کنی؟ بیا باهم شروع کنیم

قبلا تو تاپیکت بودم دوست عزیز😍