2777
2789
عنوان

چرا انقد پیام میدن آخه😭

686 بازدید | 46 پست

نمیدونم شمارم از کجا افتاده دست ی سری از خدا بی خبر.

حتی منو ندیدن پیام میدن اسمم می‌دونن ولی میگن ندیدیمیت

دوتا که بودن از خارج کشور پیام داده بودن تو واتساپ..

یعنی چی شده شمارم هیچ وقت نمیتونم عوضش کنم 

خیلی برام مهمه خطم..

یه که پیام داد دیگه دید جواب نمیدم حرف زشت بهم زد گفت تو فلانی نمیدونم چیکار کردی و اینا حالا جواب منو نمیدی همه شماره تو دارن

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم 

بلاک میکنم جواب نمیدم ولی انگار همه شون اشتباه فک میکنن دربارم نمی‌دونم کار کی بوده و چی گفته بهشون 

که این حرفا رو میزنن بخدا انقد حالم بد شده کسی رو هم ندارم بهش بگم آخه این همه کین چجوری شمارم اینجوری رفته. .. خدا شاهده تاحالا با هیشکی دوست نبودم و هیچ رابطه ای نداشتم

به جز ی نفر که خیلی همو میخواستیم و می‌دونم کار اون نیست 

بخدا حالم بده چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم خطم عوض کنم.جواب نمیدم ولی شهر ما کوچیکه اینجوری که یکیشون گفت همه شون دارن فکر میکنن من اهل ...

نادیده بگیر عزیزم 

استرسم نداشته باش 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

پلیسس به پلیس اطلاع بده

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃