2777
2789
عنوان

چرا انقد پیام میدن آخه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 46 پست

اگه ایرانسل هست تو ربات کیوی تو تلگرام سرچ کن اسم و مشخصات طرف میادبالا 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
میشه؟ چی برم بگم..؟

به پلیس فتا قشنگ توضیح بده پدرشونو در میارن 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زنگ بزنم ؟

اره تماس بگیری

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

خب حرف بد میزنن از بس فک میکنم گریه میکنم نمی‌دونم من که کاری نکردم چرا این حرفا رو میزنن

چ اهمیتی حرف ی مشت احمق 

اصل کار اینه پیش خدا و وجدانت روسفیدی 

حرفشونو به هیچ جات نگیر

اره گلم

شمارش چنده ؟

حفظ نیستم سرچ کن 

خب تو ک کاری نکردی گلم چرا ناراحتی؟

آخه حرفایی که میزنن حالم بد می‌کنه 

میگم خدایا خب تو میدونی من کاری نکردم چرا اینا اینجوری میگن چرا صدبار میگم من اهل اینا نیستم باز هی میان پیام میدن.

فک میکنن ناز میکنم بهم حرف بد میزنن بلاک میکنم ی خط دیگه اصلا کلا یکی دیگه از همه جا 

میترسم از خانوادم شهرمونم کوچیکه

آخه حرفایی که میزنن حالم بد می‌کنه میگم خدایا خب تو میدونی من کاری نکردم چرا اینا اینجوری میگن چرا ص ...

ببین فقط مخاطباتو ج بده 

بقیه هر کی زنگ زد بدون ج بلاک کن دیگه نمیزنن 

جواب بدی همینه

باش مرسی بعد باید شماره هاشون بدم؟یکیش حرف بد بهم زد منم حرف بد بهش زدم مشکلی پیش میاد واسه من

قربونت امیدوارم سریع مشکلت حل شه

ی سری سوال میپرسه بعد شخصی که شمارتو وخش کرده واینارم فک کنم پیدا کنن 

اره اون پیامارو بگو