یکی از فامیل های شوهرم خیلی پرو از اون سمت وضعشم خراب نامزد کرد خانواده ناکزدش گفتن نمیخوایمش الان هم افتاده دنبال پسرای دیگه شوهرم میگه با این اصلا نگرد حرفم باهاش نزن ولی خودش فکر کرده من هم سنشم یا چی هی خودش و می چسبونه بهم یه بار بهش گفتم من سنم به تو نمیخوره بلاکش کردم ولی از این قضیه چند ساله میگذره و یادش رفته حالا هی زنگ میزنه میگه میخوام بیام خونتون یا وای این خیلی سمههه زنگم زده میگه بوت مشکی نداری بیام ببرم؟ گفتم نه من سفید دارم وای کاش لال میشدم نمی گفتم گفت الان میام دم خونتون بپوشم اگر خوبه ببرمش به خدا به خدا نو نو خریدمش هنوز خودم نپوشیدم بدم این بپوشه منم روم نمیشه بگم نه
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
به خدا هر چی جدی تر برخورد کنی بهتره ! ما تو پانسیون که بودیم یکی از بچه ها این قدر مهربون بود که بقیه حتی میاومدن از لپتاپ و تبلتش استفاده میکردن رو نداشت پس بگیره ! همونا وقتی من بودم صداشون در نمیاومد!
هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶