2777
2789
عنوان

اسپرسوساز مباشی یا دلونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 28 پست
مرسی واقعا مدلا و رنگبندیشون قشنگ و دلبره

مشکی مات بودش از نزدیک خیلی شیک تره .. دلونگی این مدلی هم هست .. حتما حضوری خرید کنید 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکی مات بودش از نزدیک خیلی شیک تره .. دلونگی این مدلی هم هست .. حتما حضوری خرید کنید

بله

از نزدیک مشکی کرم و قرمزشو رو دیدم خیلی رنگ بدنه شون خیلی قشنگه  

وسایلم استیله اما چشمم رنگ کرم رو گرفته  

بله از نزدیک مشکی کرم و قرمزشو رو دیدم خیلی رنگ بدنه شون خیلی قشنگه وسایلم استیله اما چشمم رنگ کرم ...

استیل قشنگم زیاد هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میخواستم اینترنتی بخرمچرا تاکید کردین حضوری؟؟

حضوری هم از نزدیک مدلارو میبینید هم فروشنده توضیح میده اپشناشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از اطرافیان مارک عرشیا رو داشت، گفت اثرانگشت روش میمونه بدیش همین بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حضوری هم از نزدیک مدلارو میبینید هم فروشنده توضیح میده اپشناشو

توضیحاتش رو شنیدم و تحقیق کردم اما انقدر مدلا زیاد بود سردرگم شدم و جالب اینکه نظرات هم همه مثبت بودن

گفتم نظر دوستان رو هم بدونم شاید فرجی شد.

توضیحاتش رو شنیدم و تحقیق کردم اما انقدر مدلا زیاد بود سردرگم شدم و جالب اینکه نظرات هم همه مثبت بود ...

ان شاءالله بهترینشو بخرید پیشاپیش مبارکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام والا من اسپرسوساز مباشی خریدم سه ماه کار کرد خراب شد دادم یه جا درست کردن دوباره خراب شد منم مع ...

من هم اسپرسوساز مباشیم خراب شده بود دادم اینجا درست کرد الان 9 ماهه داره بدون مشکل کار میکنه 02134228 باید با این شماره تماس بگیری