2777
2789
عنوان

باردار نمیشم امشب خیلی گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 62 پست

روزه

ورزش

نماز شب

نماز استغفار

نماز جعفر طیار

توسل ب ایمه

توسل به شهدا

یا یک شهید رو انتخاب کن

توسل ب حضرت زهرا سلام الله علیها

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

نصف خانومای ایران تنبلی تخمدان دارن

نگران نباش 

ورزش برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه 

من تنبلی شدید داشتم

یک مدت مجبوربودم پیاده روی داشته باشم 

بعد از اون مدت خیلی شرایطم بهتر شد 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اطرافیان چه نگو ک بچه دار نمیشین بگو خودمون نمیخایم تا با حرفاشون زجر نکشی

اره همینو میگم 

اونا هم میگن تو که درس نمیخونی بیکاری کار خاصی هم نمیکنی چرا نمیخواین و فلان ...

دکتر شهرستان خودم رفتم بی فایده بود رفتم اصفهان پیش دکتر شهناز پولادخانسونو داخلی گرفت ازم گفت تنبلی ...

اولا ب همه بگو خیلی زوده و بچه نمیخوایم.

دوما داروهای بارداری از روز سوم پریوده. پس تا پریود شدی برو دکتر زنانت.

سوما اگه نتیجه نگرفتی همسرت ماه بعد بره ازمایش

و بعد خودتم یک عکس رنگی رحم.

عزیزم فقط میتونم بگمخودت رو در موضع ضعف قرار ندهمگه چند سالتهاگر دیدی ی چند سال گذشتو خیلی زمان بردب ...

من ۲۱ سالمه 

میدونم وقت دارم هنوز 

ولی متأسفانه جایی که زندگی میکنم همسن های من یکی دوتا بچه دارن

بله می شناسم کسایی رو که با وجود تنبلی تخمدان بچه دارن.

استرس نداشته باشید، استرس خودش مانع بارداری می شه

تو سبک زندگیتون تغییر ایجاد کنید، ورزش کنید، رژیم غذایی سالم داشته باشید، ساعت خواب منظم داشته باشید و با تکنیک های ذهن آگاهی و تنفس عمیق شکمی استرس رو از خودتون دور کنید

در کنار اینها حتما از دکتر متخصص کمک بگیرید، در کنار دکتر متخصص زنان از کمک دکتر متخصص طب سنتی هم می تونید استفاده کنید.

انشاءالله هر چه زودتر خدا دامنتون رو سبز می کنه🌹

عزیزم از خدا میخوام هیچوقت انتظارت طولانی نشه و خیلی زود حاجت روابشی ...

اصلاح مزاج انجام بده ، دوسین و 3شیره و حلوای میتی بخور 

غذاهای سرد بخصوص لبنیات، عدس، کاهو، خیلرو گوجه و بادمجان و هندونه و الو و لواشک را حذف کن ...

بادکش گرم انجام بده، پیاده روی داشته باش روزی 30دقیقه و رابطتتون را هم زیادتر کن حتی شده هرشب ..بعدش هم اصلا پا نشو ...ی ازمایش انتی تی پی او هم بده .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اره همینو میگم اونا هم میگن تو که درس نمیخونی بیکاری کار خاصی هم نمیکنی چرا نمیخواین و فلان ...

بنداز گردن شوهرت بگو اون فعلا نمیخاد. بعدشم یکم و نیم سال اصلا زیاد نیست ک میگی بچم نمیشه جاری خواهرم ۲۰ ساله بچش نمیشه هنوز دکتر میرن ناامید نشدن تو نامید شدی😐

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍