2777
2789

دوستان کسی جراحی فک برای ناهنجاری انجام داده؟

من فکر میکردم فقط دندونام مشکل دارن عکس نشون دادم گفتن عمل هم لازمه ولی خیلی عمل سختیه

کسی تاحالا خودش یا اطرافیانش انجام دادن؟

اگر تجربه دارید تا عکس رادیولوژی فکمو بذارم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یعنی چطوریه فکت؟ منم یادمه رفته بودم بهم گفته بودن که فک بالاییم شیبش بیشتر از پایینیمه که جراحی میتونم کنم که انجام ندادم ولی اگه انجام میدادم الان صورت زیباتری داشتم 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

منم همینجورم ولی انجام ندادم .....چندسال پیش ی دختری تو محلمون عمل کرد اطلاع ندارم چی بود و چیشد ولی بشدت خوب شد ....فکش جلو بود و دندون هاش خرگوشی بود ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چطوریه فکت؟ منم یادمه رفته بودم بهم گفته بودن که فک بالاییم شیبش بیشتر از پایینیمه که جراحی میت ...

اررره دقیقا برای منم همینه. بعد شما ارتودنسیو انجام دادی؟ تاثیری داشت

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

منم همینجورم ولی انجام ندادم .....چندسال پیش ی دختری تو محلمون عمل کرد اطلاع ندارم چی بود و چیشد ولی ...

شما ارتودنسیم لازم داشتی؟

من فک پایینم شیبش خیلیه و تو جای درستش نیست 

شما ارتودنسیم لازم داشتی؟من فک پایینم شیبش خیلیه و تو جای درستش نیست

بله من اوضاع دندون ها و فکم افتضاحه ....بیشتر از پانزده سال پیش که دکتر رفتم گفت باید عمل کنی دیگه ترسیدم و هیچوقت پیگیر نشدم .

بله من اوضاع دندون ها و فکم افتضاحه ....بیشتر از پانزده سال پیش که دکتر رفتم گفت باید عمل کنی دیگه ت ...

منم دندونام نامرتبه فک بالامم جلوعه فک پاینمم سرجاش نیست اما تو ظاهر صورتم این ناهنجاری قک مشخص نیست فقط مشکل دندونامه.میترسن عملشو انحام بذم از طرفی میکم شایذ ارتودنسی تاثیری نداشته باشه

منم دندونام نامرتبه فک بالامم جلوعه فک پاینمم سرجاش نیست اما تو ظاهر صورتم این ناهنجاری قک مشخص نیست ...

منم مثل شمام .....منم میترسم برای همین بیخیالش شدم و گفتم چندسال بعد همه دندونهامو لمینت میکنم .

منم مثل شمام .....منم میترسم برای همین بیخیالش شدم و گفتم چندسال بعد همه دندونهامو لمینت میکنم .

کاش تو بچگی خانواده اهمیت میدادن دیگه حل میشد. چون سن رفته بالا دیکه با ارتو فک جابه جا نمیشه🥲💔

کاش تو بچگی خانواده اهمیت میدادن دیگه حل میشد. چون سن رفته بالا دیکه با ارتو فک جابه جا نمیشه🥲💔

اره دیگه ولی فدای سرمون ...ب قول مشاورم که میگفت اگه برای تنوع اینکارو میکنی اشکالی نداره ولی اگه حس بدی بهش داری وقتشه دیدگاهت را عوض کنی و خودت را دوست داشته باشی ...

اره دیگه ولی فدای سرمون ...ب قول مشاورم که میگفت اگه برای تنوع اینکارو میکنی اشکالی نداره ولی اگه حس ...

من اصلا دندونامو دوست ندارم خییلی هم باخودم کلنجار رفتم ولی نمیتونم دوستشون داشته باشم خرگوشین💔😭

مگه چند سالته؟ خاله من تو ۴۰ سالگی ارتو کرد

۲۰

مگه چند سالته؟ خاله من تو ۴۰ سالگی ارتو کرد

خالتون ناهنجاری فک هم داشتن؟ مثلا جلو یا عقب بودن فک؟ یا فقط نامرتبی دندون؟