از عصر هر نیم ساعت یکبار درد دارم و میگیره و ول میکنه و همش سردمه، اینم بگم سابقه زایمان زودرس دارم و سرکلاژ هم هستم. تجربه اولمم نیست ها😐 ولی نمیدونم چرا نمیتونم درد زایمان رو از ماه درد تشخیص بدم😮💨
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درد زایمان یهو زیر شکم تیر میکشه تا پشت کمرت ادامه پیدا میکنه
شکمم میوفته پایین
ماه درد اینجوریه که نمیتونی یکجا بشینی
نشیمنگاه و قسمت خصوصی هم دردای عجیبو غریبی داره
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
شکمم یه مقدار اومده پایین، یهو دهانه رحمم تیر میکشه و احساس برق گرفتگی داره
برق گرفتگی برای ماه درده
البته علائمشون خیلی شبیه همه
فشارتو چک کن شاید پایینه سردت میشه
اگر دردت ادامهدار شد برو دکتر
وااای منم استرس گرفتم دختر
انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
منم امشب رفتم دکتر گفت دو سانت باز شده دهانه رحمت نرم هست انقباض دارم ولی هنوز ۳۶ هفتم منم سابقه زایمان زودرس دارم پسرم ۳۴ هفته دنیا آوردم دارم سکته میکنم