2777
2789
عنوان

درد زایمان یا ماه درد

1563 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها، من الان 34 هفته و پنج روزم

از عصر هر نیم ساعت یکبار درد دارم و میگیره و ول میکنه و همش سردمه، اینم بگم سابقه زایمان زودرس دارم و سرکلاژ هم هستم. تجربه اولمم نیست ها😐 ولی نمیدونم چرا نمیتونم درد زایمان رو از ماه درد تشخیص بدم😮‍💨

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

شکمت رو گرم نگه دار 

دوش آب گرم بگیر 

استراحت کن 

چیز مقوی بخور و حواست به حرکات جنین باشه

درد زایمان خیلی شبیه درد پریود هست توی کمر و شکم میپیچه و ناگهان رها میکنه و فواصلش هر ساعت کمتر و کمتر میشه و میزان درد بیشتر و بیشتر  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدسرکلاژچیه

دوختن دهانه رحم، برای کسایی که نارسایی دهانه رحم دارن انجام میدن

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شکمت رو گرم نگه دار دوش آب گرم بگیر استراحت کن چیز مقوی بخور و حواست به حرکات جنین باشهدرد زایمان خی ...

مرسی عزیزم، آره دوس دارم دوش بگیرم ولی همش احساس سرما دارم

درد زایمان یهو زیر شکم تیر میکشه تا پشت کمرت ادامه پیدا میکنه

شکمم میوفته‌ پایین

ماه درد اینجوریه که نمیتونی یکجا بشینی 

نشیمنگاه و قسمت خصوصی هم دردای عجیبو غریبی داره

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
درد زایمان یهو زیر شکم تیر میکشه تا پشت کمرت ادامه پیدا میکنهشکمم میوفته‌ پایینماه درد اینجوریه که ن ...

شکمم یه مقدار اومده پایین، یهو دهانه رحمم تیر میکشه و احساس برق گرفتگی داره

دوختن دهانه رحم، برای کسایی که نارسایی دهانه رحم دارن انجام میدن

ممنون عزیزم.دردهای زایمان معمولازمانشون هی کمتروکمترومدتشون طولانی ترمیشه وتوماه هشتم بارداری انقباضات زایمان هست من سی ودوهفته هستم چن روزپیش حسش کردم ولی بااستراحت برطرف شدمال شمابااستراحت برطرف میشه؟

مرسی عزیزم، آره دوس دارم دوش بگیرم ولی همش احساس سرما دارم

به نظرم به پزشکت اطلاع بده

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ممنون عزیزم.دردهای زایمان معمولازمانشون هی کمتروکمترومدتشون طولانی ترمیشه وتوماه هشتم بارداری انقباض ...

نه والا از یکساعت پیش دراز کشیدم، هی میگیره ول میکنه😢

دکترم هفته پیش بهم نامه داد گفت اگه شبی نصفه شبی دردت گرفت برو بیمارستان، ولی زود نیس الان؟

شکمم یه مقدار اومده پایین، یهو دهانه رحمم تیر میکشه و احساس برق گرفتگی داره

برق گرفتگی‌ برای ماه درده 

البته علائمشون خیلی شبیه همه 

فشارتو ‌چک کن شاید پایینه سردت میشه

اگر دردت ادامه‌دار شد برو دکتر 

وااای منم استرس گرفتم دختر

انشالله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
منم امشب رفتم دکتر گفت دو سانت باز شده دهانه رحمت نرم هست انقباض دارم ولی هنوز ۳۶ هفتم منم سابقه زای ...

36 که خیلی خوبه، پسر منم 36 هفته دنیا اومد حتی دستگاه هم نرفت

الانم برا دخترم آمپول ریه زدم دو هفته پیش، ولی بازم میگم کاش بیشتر بمونه