2777
2789

من ان شالله خدا بخواد اخر هفته حرم امام رضا جان هستم . 

نایب الزیاره دوستان هستم ♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهت دوره دور رکعت نماز زیارت بخون سلام بده هرچی میخوای امام رضا (ع)واسطه بشهخدا بهت بده ان شاالله

هرروز صلوات خاصه رو ۱۱۰ مرتبه میگم 

خداوند می فرماید من نزد دل های شکسته و قبرهای کهنه ام 
من ان شالله خدا بخواد اخر هفته حرم امام رضا جان هستم . نایب الزیاره دوستان هستم ♥️

عزیزم یعنی چه روزی میرسی مشهد 

رفتی نی نی سایت رو چک کن برات پیام میزارم 

خدا قبول کنه حالا چه خواسته ای داریدستم به آقا رسید

عزیزم من بیش از یک ساله تو فضای مجازی برای امام رضا کار می کنم تا حالا هیچ کدوم از حاجت هام رو نداده بهش بگو ستاره مزد زحمت ها و قدم هایی رو که برای شما برداشته میخاد نه تو اون دنیا بلکه همین دنیا و همین روزها که سخت پیش همه خارو خفیف شده و عزتش لگد مال شده آبروش بارها رفته و باز هم میره بی گناه ،هیچ پناهی غیر شما نداره بگو ۴ تا حاجت مهم و بزرگ داره حالا امام رضاست و کرمش بگو ستاره خیلی رنج کشیده و می کشه بگو هرروز گریه نی کنه بگو دشمنان دو بد خواهانش شاد شدن 

عزیزم یعنی چه روزی میرسی مشهد رفتی نی نی سایت رو چک کن برات پیام میزارم

ان شالله غروب پنجشنبه مشهدم. به روی چشم عزیزم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم برای منم دعا می کنی خیلی محتاج دعا هستم شرایط مناسبی. ندارم ، دارم داغون میشم

به روی چشمام عزیزم حتماً 💚

ان شالله غروب پنجشنبه مشهدم. به روی چشم عزیزم

سلام عزیزم زیارتت قبول 

رفتی حرم به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما قدم بر میداره مزدش رو بدین تو همین دنیا که واقعا احتیاج داره بگو ستاره عذاب میکشه و راه نجاتی نداره بگو مزدش رو بده این گره کور زندگی اش رو باز کن  بگو ۱۵ ساله منتظره دیگه نمی تونه صبر کنه داره هر دقیقه غذاب میکشه 

سلام عزیزم زیارتت قبول رفتی حرم به امام رضا بگو ستاره بیش از یک ساله برای شما قدم بر میداره مزدش رو ...