2777
2789
عنوان

مامانای باردار ی لحظه میاید

152 بازدید | 21 پست

دیروز سونو انومالی دادم و گفتن جنین بریچه.بنظرتون دردایی ک دارم تو لگن و واژن مال همینه؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

نه درد لگن و واژن به ختطر بزرگ شدن رحم و فشار به روی عصب اون دوتاست طبیعیه دردات منم دارم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت احساس كردي پاي ني ني ألانه از واژنت بياد بيرون به خاطر بريج بودنه . ولي درد لگن و واژن طبيعي براي رشد رحم و ني ني هست

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
نه درد لگن و واژن به ختطر بزرگ شدن رحم و فشار به روی عصب اون دوتاست طبیعیه دردات منم دارم

واقعا داری؟ بخدا خیلی دردام شدیدن.نمیتونم درست بشینم.

اره منم بریچه ،درد دارم همشم لگد میزنه به واژنم😐

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها هر چی به هفته های بالاتر میرسم کم طاقت تر میشم😕

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
هر وقت احساس كردي پاي ني ني ألانه از واژنت بياد بيرون به خاطر بريج بودنه . ولي درد لگن و واژن طبيعي ...

دقیقا همش همین احساسو داشتم.رفتم دکتر گفتم اینو چقد بم خندید و باور نکرد.ب مامانمم میگفتم میگفت داره جا باز میکنه.آخه دفعه اولم نیس ک باردارمیشم خودم میدونم حسم چیه.بعد الان فهمیدم بریچه

اره دیگه همه دارن 

اره منم بریچه ،درد دارم همشم لگد میزنه به واژنم😐

چقد بده بخدا.میگم راسته بریچ نمیتونه طبیعی زایمان کنه؟

دقیقا همش همین احساسو داشتم.رفتم دکتر گفتم اینو چقد بم خندید و باور نکرد.ب مامانمم میگفتم میگفت داره ...

عزيزم به پهلو چپ بخواب پاهات رو بده به ديوار . روزي يكي دوبار انجام بده ني ني مياد بالاتر. منم اينجوري بودم  با اين روش رفت بالاتر دخترم. 

كوووو تا تولد عزيزمممم تا هفته ٣٨ وقت داره بچرخه. دختر من ٢٦ هفته چرخيد

اگه تا لحظه اخر بریچ بمونه بله .ولی ممکنه بچرخه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

دکتر گفت تو هفته های بالا برمیگرده

ولی اگر بر نگشت اره سزارینه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲