طنابببب مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7108 عنوان خانوما یه سوال دارم 166 بازدید | 22 پست خانوما چرا گوش دادن به آهنگ گناهه؟لطفا به جاهای دیگه نکشین بحث رو برام سواله شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم. 1403/08/14 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8635 من که گوش میدم ولی همه موسیقی ها حرام نیست هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
خانوووم_گلل عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1967 گوش دادن به آهنگ گناه نیست کهبی زحمت میشه تاپیک اخر منو گزارش بزنی ؟ اگع زدی بهم بگو ، ممنونم
ایرانگردمم عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 1098 میگن جایی که اهنگ گوش میدی دیگه فرشته وارد نمیشه ایرانگردم .اگه جایی اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 تاثیر موسیقی روی انسان معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
طنابببب مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7108 من که گوش میدم ولی همه موسیقی ها حرام نیست من گوش میدادم از وقتی شنیدم گناهه گوش نمیدم شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
تیروژژژژژژژژژ عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3887 من مذهبیمولی نظرم اینه آهنگ گوش دادن گناه نیساینا دیگه میخوان مذهب مارو خراب کنناینه سخت گیری زیادیهمحتوای آهنگ مبتذل نباشه اصلا اشکال نداره
طنابببب مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7108 تاثیر موسیقی روی انسان چه تاثیری آخه شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نجوا۷۲ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 2074 گفتن صدایِ بانو برای مرد حرام هستش نه کلا موسیقیو موسیقی اگر در خانم باعثِ غنا باشه و بانو از خودش بی خود بشه در این صورت حرامِبعدم خیلی درگیرِ این مسئله نباش عزیزم...
mylittlediamond عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7769 چیزی که باعث آرامش روح و روانه برای دوری از غم و غصه س برای شادابی و نشاطه برای شاد بودن و خندیدنه حرام نیست اگه برای کسی حرومه،دیوونس
طنابببب مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7108 من مذهبیمولی نظرم اینه آهنگ گوش دادن گناه نیساینا دیگه میخوان مذهب مارو خراب کنناینه سخت گیری زیادیه ... مثلاً حرف های بد نمیزنه که عاشقانه هست فقطمن قبلاً گوش میدادم از وقتی شنیدم گناهه گوش نمیدممثلاً مراجع میگن گناهه شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
saman_30 عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 3778 چه تاثیری آخه حال بحث علمی داری؟ معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.
طنابببب مدیر استارتر عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7108 گفتن صدایِ بانو برای مرد حرام هستش نه کلا موسیقیو موسیقی اگر در خانم باعثِ غنا باشه و بانو از خودش ب ... واقعااا؟پس میشه گوش داد؟ شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.