2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال دارم

166 بازدید | 22 پست

خانوما چرا گوش دادن به آهنگ گناهه؟

لطفا به جاهای دیگه نکشین بحث رو برام سواله

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

من که گوش میدم ولی همه موسیقی ها حرام نیست

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که گوش میدم ولی همه موسیقی ها حرام نیست

من گوش میدادم از وقتی شنیدم گناهه گوش نمیدم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
تاثیر موسیقی روی انسان

چه تاثیری آخه

من مذهبیمولی نظرم اینه آهنگ گوش دادن گناه نیساینا دیگه میخوان مذهب مارو خراب کنناینه سخت گیری زیادیه ...

مثلاً حرف های بد نمیزنه که عاشقانه هست فقط

من قبلاً گوش میدادم از وقتی شنیدم گناهه گوش نمیدم

مثلاً مراجع میگن گناهه

گفتن صدایِ بانو برای مرد حرام هستش نه کلا موسیقیو موسیقی اگر در خانم باعثِ غنا باشه و بانو از خودش ب ...

واقعااا؟

پس میشه گوش داد؟