2777
2789
تو دیگه چه جور روانیی هستی ! خداوکیلی نمیدونم که این سایت چرا اینطور شده اصلا از کجا میدونی بنده خدا ...

ادب ایشون اول شروع کردن دعوا رو@niniyar

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
اومدی خودی نشون بدی برا زنا پاک دعوا بپا کردی

نه والا، نیتم خیر بود😅

دیگه ببخشن اگه بجای همدلی، تفرقه ایجاد شد🙏🏻🌹

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم، نظر لطفته، امیدوارم همونی باشم که میگی.🙏🏻🌹بطور کلی، همونطور بین خانم ها، هر جور شخصی ...

درسته ولی 80 درصد کاربرای مرد اینجا دنبال ی چیزای دیگه ان....

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

نه والا، نیتم خیر بود😅دیگه ببخشن اگه بجای همدلی، تفرقه ایجاد شد🙏🏻🌹

می تونستین توی تاپیک خودشون تذکر بدید توی این سایت سرشون درد می کنه برا دعوا یسری ها

😂😂😂کاربری دومشی ؟ عادی نیست از یه روانی متوهم اینطور دفاع کنی @niniyar‍ عشقم مثل قدیم آی پی هاشون ...

عادت  داری کسی حرف حق بزن تهمت برنی؟@niniyar

درسته ولی 80 درصد کاربرای مرد اینجا دنبال ی چیزای دیگه ان....

بله ممکنه

هرکسی از ظن خود شد یار من

می تونستین توی تاپیک خودشون تذکر بدید توی این سایت سرشون درد می کنه برا دعوا یسری ها

باید همه ما ظرفیت هامونو ببریم بالا، زود از کوره در نریم، زود دل نشکنیم

باور کنین فکر نمیکردم مهم باشه که اینجا یا اونجا حرف حق رو باید بزنم، مضافا اینکه حوصله اش نبود برم اون تاپیکو پیدا کنم و پست بذارم.

نمیدونم اصلا قفل بود یا نه...