2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم خوشگلی باید از خودش باش هرچند حتما خیلی زشت بوری مجبور شدی عمل کنی من شمارو با چهره خودم مقایسه ...

چی میگی برا خودت خوشگله نگفت بگی که قایفش خوبه یا نه تو هم عمل نکردی هنوز پولشو نداری و اجازشو نداری وگرنه میکنی نترس عقده ای

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

آدم خوشگلی باید از خودش باش هرچند حتما خیلی زشت بوری مجبور شدی عمل کنی من شمارو با چهره خودم مقایسه ...

تو دیگه چه جور روانیی هستی ! 

خداوکیلی نمیدونم که این سایت چرا اینطور شده اصلا از کجا میدونی بنده خدا زشت بوده عمل کرده 

حالا گیریم تو خوشگلیکجای دنیا رو گرفتی استارتر مونده !

ببخشید اینو میگم، قصد دخالت نداشتمتحضیلاتتو دیدم نوشتی، انسانیت، برای همین برادرانه و از روی خیرخواه ...

مردای نی نی سایت تازگیا حرف حق و منطقی میزنن 

ایول دمت گرم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

چی میگی برا خودت خوشگله نگفت بگی که قایفش خوبه یا نه تو هم عمل نکردی هنوز پولشو نداری و اجازشو نداری ...

من مثل شما نیاز ندارم زیبایم طبیعی دهنتو ببند تاپیک دیگه توهین کرد جوابشو مدل خودش دادم عمل گذاشتن برا شمای بی ریخت ولا من نیاز ندارم پولشم صد برابر دارم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
تو دیگه چه جور روانیی هستی ! خداوکیلی نمیدونم که این سایت چرا اینطور شده اصلا از کجا میدونی بنده خدا ...

جونور اونیه که تو رو پس انداخت

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من مثل شما نیاز ندارم زیبایم طبیعی دهنتو ببند تاپیک دیگه توهین کرد جوابشو مدل خودش دادم عمل گذاشتن ب ...

بهت قول میدم من زشت از تو زیبا قشنگترم تو دیگران مسخرت زیاد کردن خندیدن بهت گفتن خشوگل و خشوتیپ باور کردی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مردای نی نی سایت تازگیا حرف حق و منطقی میزنن ایول دمت گرم

خواهش میکنم، نظر لطفته، امیدوارم همونی باشم که میگی.🙏🏻🌹

بطور کلی، همونطور بین خانم ها، هر جور شخصیتی هست، تو بین آقایونم همینطور.

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال