2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم خوشگلی باید از خودش باش هرچند حتما خیلی زشت بوری مجبور شدی عمل کنی من شمارو با چهره خودم مقایسه کردم که زیبایم ذاتیه باشه متاسفانه گاهی امثال شما از این نعمت محرم اید مقصرم شما نیستین خخخ

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
آدم خوشگلی باید از خودش باش هرچند حتما خیلی زشت بوری مجبور شدی عمل کنی من شمارو با چهره خودم مقایسه ...

ببخشید اینو میگم، قصد دخالت نداشتم

تحضیلاتتو دیدم نوشتی، انسانیت، برای همین برادرانه و از روی خیرخواهی خواستم یه چیزی بشما بگم:

به مالت نناز که به شبی بنده

به خوشگلیت نناز که به تبی بنده.

موفق باشی

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال من نیست                                                                                       

ببخشید اینو میگم، قصد دخالت نداشتمتحضیلاتتو دیدم نوشتی، انسانیت، برای همین برادرانه و از روی خیرخواه ...

خخخخخ این کاربر یکم مشکل عقلی داره 

کلن هم با خانمهای تحصیل کرده و شاغل مشکل داره 

معتقده از بی عرضگی شوهر شاغل شدن 

یه بحثی بود در این مورد 

اومده اینجا کامنت گذاشته

خخخخخ این کاربر یکم مشکل عقلی داره کلن هم با خانمهای تحصیل کرده و شاغل مشکل داره معتقده از بی عرضگی ...

عجب

حالا کاری با اون بنده خدا ندارم

کلی میگم:

میاییم اینجا که چیزی یاد بگیریم.

چیزی یاد بدیم

کمکی بگیریم

کمکی کنیم

کلا تو این دورهمی، حال دلمونو خوب کنیم

نه اینکه نفرت پراکنی کنیم و هم حال دیگرونو بد بکنیم و هم حال خودمونو بدتر از دیگرون.

انسان تا زنده هست باید به رشد فردیش کمک کنه و ارتقا پیدا کنه

تو هر عرصه ای،اخلاق، تحصیلات، شغل، هنر و...

خخخخخ این کاربر یکم مشکل عقلی داره کلن هم با خانمهای تحصیل کرده و شاغل مشکل داره معتقده از بی عرضگی ...

و برای کسانی که موفق هستن ارزش خاصی قائلم 🙂