ببین عزیزم این مشاور تلفنی خیلی خوبه ویزیت هاشم زیر صد
پی ام بده خودشون تماس میگیرن
09935275449
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جای خاصی نیست اما معتبره من خودم بالا ده بار ازشون مشاوره گرفتم توی چیزهای مختلف مثل بچه ام طلاقم یا خیلی چیزای دیگه واقعا کیفیت مشاوره شون بالاست
اگه سوالی داشتی بازم ازم بپرس
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
میدونم مشاوره تلفنی بددن حضورهمسرم هیچ فایده ای نداره ویطرفه هیچی درست نمیشه
ببین عزیزم قلق مرد دست زنشه این مشاور بهت یاد میده چجوری روی همسرت تسلط داشته باشی باز امتحانی بکن نزار زندگیت دستی دستی خسته کننده بشه