2777
2789
عنوان

خانمای کرمانشاهی کسی هست مثل من باردار بوده باشه تو زلزله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 52 پست
عزیزم خدای ناکرده اگه لک و درد شدید داشتی با مجوز دکترت یه امپول پرولوتون بزن ک انقباضاتو درست میکنه ...

ممنون 

رحمم انقباض نداره این طفلی خودش هی سفت میکنه خودشو 

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
ما که منتظر بودیم خونه بریزه خدا رحمش اومد بهمون 

من تهرانم

همش میترسم

طبقه ۵م

دگ لباسای پوشیده میپوشم ک اگ بخوام فرار کنم بتونم

اسم خونه هاش ضد زلزست ولی نمی دونم واقعی یا الکی

واس همین پرسیدم ازتون

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي ترسناكه زلزله من تاخالا اينقدر نترسيده بودم گريه كردم از ترس بميرم برا مردم اونجا

دور از جان

من به خودم اومدم دیدم دارم هوار میکنم و اشک می ریزم پسر بچه های واحد رو به رویی کع رسما داشتن سکته میکردن چونه شون میلرزید 

ممنون  رحمم انقباض نداره این طفلی خودش هی سفت میکنه خودشو

عزیزم استرس نداشته باش میدونم شرایط سختیه ولی منم موقع دخترم همین طور بودم همیشه خودش جمع میکرد یه گوشه شکمم مثل سنگ سفت میشد

من تهرانم همش میترسم طبقه ۵م دگ لباسای پوشیده میپوشم ک اگ بخوام فرار کنم بتونم اسم خونه هاش ضد ز ...

بتنی ها و تازه ساخت ها شناژ محکم دارن قدیمی ساز نباشه حتما ضد زلزله است.  مال ما بتون و یوتولیت داشت فکر میکنم همین باعث میشد با زلزله حرکت کنه و خشک نباشه که خدایی نکرده بریزه

عزیزم استرس نداشته باش میدونم شرایط سختیه ولی منم موقع دخترم همین طور بودم همیشه خودش جمع میکرد یه گ ...

من نگرانم رو اعصاب روانش تاثیر بذاره 😢😢😢

سلام برسون والا این دو روزه همش مریضم سرم گیج میره چهارستون بدنم میلرزه ضعف دارم

بزرگیتونو میرسونم عزیزم.گل گاو زبون و عرق بهار نارنج خیلی آرامشبخشه حتما بخور من دو هفته پیش استرس شدید داشتم همینا حالمو خوب کرد هیچ ضرریم واسه نی نیت نداره🌹🌹🌹 ایشالا سالم و سلامت به دنیا میاد یه دنیا برکت و شادی با خودش براتون میاره❤❤❤❤

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
بتنی ها و تازه ساخت ها شناژ محکم دارن قدیمی ساز نباشه حتما ضد زلزله است.  مال ما بتون و یوتولیت ...

اره

نوسازه خونمون

ولی میگن تهران بیاد پودر میشیم همه

شمام استرس نگیر البته من نمی تونم درکتون کنم

چون ن بچه داشتم نه زلزله رو تجربه کردم

ولی اروم باشین و خدا رو شکر کنین ک انقد دوستتون داشته

قرانم خیلی ارامش بخشه

دعای عهدم خوبه دانلود کنین گوش کنین

فکرای مثبت کنین و همش خدا رو شکر کنین ک نجاتتون داد

با نی نی تونم حرفای خوب و مثبت بزنین

از قشنگیای اتاقش بگین و ...

میشه برای حال دلم دعا کنین؟😢❤
همسایه روبرو غش کرد 

قیامت رو دیدم با جفت چشمام.  واسه همینه که مردم خود کرمانشاه خیلی کمک فرستادن برا سر پل چون درک کردن یه شب بیرون خوابیدن فهمیدن سخته همه سوپریا رو خالی کردن فرستادن روستاها.  شاید اگه ما زلزله رو نمی فهمیدیم اینقدر همدردی نمیکردیم

ساختمون همسايمون محكم بود مثل ما تكون رو حس نكردن واي برادر من هول شده بود رفته بود شيشه ها رو گرفته بود بابام طفلك پيره هي بهش ميكفتم بيا بيرون از اتاق زلزله شده 😂خودم كفتم خدايا من بديخت استراحت مطلقي هستم چطور بدوم برم پايين

اره نوسازه خونمون ولی میگن تهران بیاد پودر میشیم همه شمام استرس نگیر البته من نمی تونم درکتون کنم ...

قربونت 

به خدا سیسمونی تازه گرفته بودم همشون ویلون و پخش و پلا ول کردیم اومدیم خونه مامانم. واسش قران می ذارم ارامش بگیره

ساختمون همسايمون محكم بود مثل ما تكون رو حس نكردن واي برادر من هول شده بود رفته بود شيشه ها رو گرفته ...

الهی عزیزم

ما فرهنگیان فاز دو هستیم شما کجایی؟