2777
2789
عنوان

فقط متاهلا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
وا خب چرا قهر کردی به جای اینکه سیاست داشته باشی بی تفاوت باشی و نشون بدی که به اعتماد داری با قهر ک ...

وای واقعا؟😑

خودشم‌میگ تو اگ ب من اعتماد داشته باشی اینجوری نمیکنی و...

ولی من دست خودم نیس تا پیامو دیدم کلا زدم ب سیم اخر

خب بابا وقتی این توی بیو و پروفایل و همه چی اسم منو زده چراااا اون آشغال باید بیاد پیام بده؟؟؟؟؟

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامدست خودم نبود عصبی شدماون کار اشتباهی نداده ولی خب بالاخره شوهرمه ناراحت میشم ی خانوم بخاد اینجو ...

می‌دونم صد درصد حق دارید ..اما دیگه ناراحتی و قهر رو کشش ندید .

می‌دونم صد درصد حق دارید ..اما دیگه ناراحتی و قهر رو کشش ندید .

🤦🏻‍♀️❤️

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

خیلی رفتارت زشت بود بنده خدا همسرت الان چ گناهی کرده بود ک باهاش بحث کردی؟ تازه قهرم کردی

من ی خانمم و بواسطه کارم مردای زیادی شمارمو دارن و تماس میگیرن باهام همسرمم درجریان هست هیچوقت تو کارای من دخالت نکرده چون اعتماد کامل بهم داره

یکی دو مورد مشکلی پیش اومده اول از همه ب همسرم گفتم و ازش راهنمایی خواستم و جاهایی ک لازم بود ورود کنه دخالتش دادم 

همین رفتار همسرم اینقدر برام ارزشمنده ک ی تار موشو با دنیا عوض نمیکنم

نکنین این کارارو با زندگیتون

نه کار خوبی نمیکنیآدمای مریض زیاد هستن شوهرتم ک بلاکش کرده و تمام دیگ دعوا و قهرت چیه دختر لوس؟😂

عصبی شدممممم

قبلشم خیلی یهویی داشتیم سر ی مسئله دیگ بحث میکردیم

اینو ک دیدم بدترررررر شدددد

خیلی رفتارت زشت بود بنده خدا همسرت الان چ گناهی کرده بود ک باهاش بحث کردی؟ تازه قهرم کردیمن ی خانمم ...

حالا همین قضیه اگه برعکس بشه ینی ی مرد حتی تصادفی ب من زنگ بزنه این قیامت ب پا میکنه.....من اصلا اون اوایل اینجوری نبودم میدیدم مزاحم داره یا حتی خودش میومد میگفت فقط میگفتم بلاک میکردی بابا

ولی اگ ی مذکر با من تماس بگیره خودشو میکشههههه منم اینجوری کردم تا بفهمه چقدر اخلاقش مزخرفه

واقعا عصبی شدماخه اون بیشعور ک نمیدونم متاهل بود یا مطلقه چرا باید بیاد ب شوهر من اینجوری پیام بده

سلام دوست عزیز بهتر بود کاملا بی تفاوت و حتی با کمی شوخی مسئله رو عنوان کنید و بعد از همسرتون بخواید اگه دوباره پیامی چیزی داد شمارو در جریان بزاره اینجوری که شما با شوهرتون برخورد کردید نشونه بی اعتمادی به ایشون هست و کم کم این رفتار باعث میشه بینمون سرد شه و همسرتون احساس بدی به رابطه با شما داشته باشه مرد ها اغلب دوس دارن مورد اعتماد باشن و همسرانشون چشم بسته قبولشون داشته باشن وقتی از طرف خانمشون اینجوری باهاشون برخورد شه سرخورده میشن و اگه مشکلی هم پیش بیاد دیگه چیزی نیمگن و ترجیح میدن با پنهان کاری بدون دعوا و قهر از کنارش بگذرن 

عزیزم بنظرم یکم تند رفتی اینجور وقتا نباید با قهر کردن دور بشی ازش بهتره دلیل عصبانیتتو خیلی آروم تو ...

خب گفتم حالا آروم ک ن ولی بهش گفتم چرا باید شماره تو همگانی باشه و....

اونم‌ میگفت تو ب من اطمینان نداری اگ داشتی اینجوری نمیکردی