2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای یاد خودم افتادم طبقه بالاشون بودیم شوهرم شب کار شد یه مدت مادرشوهرم میومد پای تخت من تشک می نداخت می خوابید هی میگفتم نیا می گفت نه می ترسی😵‍💫🤦‍♀️

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اشتباه منو تکرار نکن

نرووو ...اینجوری میشه عادت ،میشه وظیفه

صمیمیت بیش از حد میشه،توقع زیاد میشه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

تازه عروسی کردی؟اگه اره نرو بنظرم آسه آسه روش باز میشه هرشب که بری هی میگه فلان کارو کن شام بکش جمع کن پهن کن حتی نگه ام و انجام بدی انگار وظیفت میشه دیگه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

اگه میترسی برو 

من پارسال شوهرم شبکاری داشت این میومد بالا پیش من میخابید . از ۸ شب میومد بالا من نمیتونستم شام بخورم .خو آدم همیشه غذاش مناسب نیست ک بخاد تعارف کنه 

بعد یبار پدر شوهرمو بردن تهران عمل داشت من سه روز و سه شب تنها موندم تو خونه 

دیگه امسال شوهرم چند روز شیفت شب موند مادره گفت بیام پیشت شوهرم گفت نع🤣. آخه خداییش من نمیترسم از تنهایی بعد خونه ی ما آپارتمانی نیست حیاط داره 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

واای یاد خودم افتادم طبقه بالاشون بودیم شوهرم شب کار شد یه مدت مادرشوهرم میومد پای تخت من تشک می ندا ...

دقیقا مثل من دیگه🤣 بخون بالا نوشتم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

وای😆😆

آخرش پیش شوهرم گریه کردم گفتم اگه قرار بود پیش مادرت بخوابم تو خونه بابام راحت تر بودم اونم دیگه اون شغلو گذاشت کنار 

واقعا خیلی اذیت شدم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

اشتباه منو تکرار نکننرووو ...اینجوری میشه عادت ،میشه وظیفهصمیمیت بیش از حد میشه،توقع زیاد میشه

من اصلا در طول روز هم نمیرم .اوایل شوهرم میگفت برو .اخه واقعا حرف زدنم نمیاد میشینیم همو نگاه میکنیم . بعد پدرشم اخلاقش بده . یهو میری تحویلت میگیره یه روز میری محل نمیده . اصلا هم حرف نمیزنه با ادم