2777
2789

خانما شوهرم خسیسه تو خرید برای خودم همیشه میگه هر چی میپوشی بهت مباد هر چی دوس داری بخر وقتی میریم بازار کنار مردم دستمو میکشه دنبال خودش میکشونه الان عروسی برادرمه رفتیم کیف و کفش بخریم باور کنین تو خیابون یجوری رفتار می‌کرد که خجالت می‌کشیدم هر چی میگم بار میگه مال خواهرتو بپوش خیلی دوسم داره خوردنی همه چی میخره ولی تو پوشیدن واقعا کلافه ام کرده جوری بگم که برای خرید همه چی باید بهش  التماس کنم گریه کنم تو نامزدی اینجور بود وو ذاتشه خواهر و مادرش نه طلا می‌خرن نه لباس فقط برا خونه وسایل می‌خرن اصلا هیچی در مورد پوشش زن نمیدونه هر پولی که خرج میکنم میگه برا چی میخوای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من برات میخرم باید ۱۰ بگی بعد اونوقت بد عادت میشی حرف حرف تو میشه دفعه اول بگی نمیخرم

مشکل داره ببرش مشاور

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

تاحالا بهش نگفتم

حتما مطرح کن البته نگو واسه چه موردی که گارد نگیره بگو واسه بهتر شدن روابط و زندگیمون 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه داری،؟🧐هیچی همه حرفامو پس میگیرمقبل بچه دار شدن باید اصلاحش میکردیالان چرا باید تغیر کنه؟

اره خیلی از اخلاقاشو عوض کردم نمیذاشت اینستا نصب کنم با خانواده ام جایی برم همه اینا رو عوض کردم ولی خیسیس رو نه هنوز به خدا خسته شدم

اسکرین نزاشتی