2777
2789

طلا بخر طلا بخر طلا بخر 

مامان جون طلا بخر 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه کاری هم میشه کرد

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

بجزطلا چی میشه خرید زمین؟خونه؟

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی

من برا پسرم دارم طلا میخرم الان دوتا النگو داره به پلاک زنجیر و سکه 

یارانه ناچیزمون رو هم یه سالی هست جدا کردیم از خانواده شوهر میذارمش زیاد ک میش طلا میخرم برا بچه 

بزرگ تر که شد حتما بذار زبان انگلیسی یاد بگیره 

خودت کتاب بخون اموزش ببین بچه ی با عزت نفس و با اعتماد به نفسی بار بیار 

پول دستت اومد طلای بی اجرت بگیر در اینده خرج تحصیل و اموزشش کن در صورت نیاز 

من بچهام پشت سر همن دوساله جفتشونو دارم از همون دوسال پیش شروع کردم پسند انداز کردن

هرچقدر گیرم میاد جم میکنم از شوهرمم میرم طلا یا سکه براشون میخرم

تو گاو صندوق میزارم چون معلوم نیست در اینده چی میخاد پیش بیاد 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

دلار

طلابهتره دلارهم سبزوابی داره و دردسره

کانال روبیکام رودنبال کن تا زندگیت متحول بشه کتاب معجزه شکرگزای رودارم میذارمhttps://rubika.ir/roozmareha کتاب نیمه تاریک وجود روگذاشتم کتاب بعدی زنان زیرکه کتاب چهاراثرفلورانس و الانم کتاب شفای زندگی