2777
2789
عنوان

خانمای شیرازی کمکم کنید لطفا ( تومور مغزی )

| مشاهده متن کامل بحث + 4523 بازدید | 37 پست

عزیزم بهترینش دکتر تقی پور هست من تنگی نخاع داشتم پیش دکتر زارعی زاده عمل کردم خیلی راضیم مطب خصوصی هم داره نوبتش راحت گیرت میاد 

البته دکتر تقی پور هم نوبتاش دیر میده هم باید معرفی نامه داشته باشید

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

عزیزم اول یکنفر بیاد وقت بگیره بعد خود بیمار رو بیارین. بهترین متخصصای شیراز توی بیمارستان مطهری و درمانگاه امام رضا مریض میبینن. امیدوارم حالشون خوب شه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهتاب جان سلام . شما خیلی عرس خوبی هستی . خدا حفظتون کنه . ایشالاه خوشبخت باشید . می گم ببخشید این و می پرسم می دونم جاش نیست . ولی شما خودتون مهربان و با گذشتین یا خانواده شوهرتونم خوبن ؟؟؟؟ 

والا این روزا کسی واسه پدر شوهر این قدر شور نمی زنه . حداقل خانواده شوهر من اونقدر بعه من بی مهری کردن که همیشه دلم می خواد کاری براشون انجام بدم ولی اونقدر سرد وبی مهرن که آدم دستش به خدمت براشون نمی ره .

ضمناً خودشونم هیچ قدمی برای بچه هاشون بر نمی دارن مخصوصا پسر .

عزیزم اول یکنفر بیاد وقت بگیره بعد خود بیمار رو بیارین. بهترین متخصصای شیراز توی بیمارستان مطهری و د ...

اره باید همین کار رو کنیم چون بنده خدا حالش خوب نیست ولی دوبار اومده و کارش پیش نرفته . باید اول کسی بیاد نوبت بگیره 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
مهتاب جان سلام . شما خیلی عرس خوبی هستی . خدا حفظتون کنه . ایشالاه خوشبخت باشید . می گم ببخشید این و ...

سلام عزیز

خانواده شوهرم فامیل هستن 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓