2777
2789
عنوان

خوب شدن

202 بازدید | 36 پست

کیا برای بهتر شدن اخلاقشون تلاش میکنند منظورم اینه نقطه ضعفاشونو میدونند و تلاش میکنند برطرفش کنند؟؟ اصلا در ارتباط با دیگران فکر کردند شاید خودشونم مقصرند که اینطور میشه و بعدش هم تلاش کردند که حلش کنند نقطه ضعفای اخلاقی خودتونو میدونید؟اصلا بهش فکر میکنید مثلا صبور نبودن و غیره.... و یا از نقاط قوت اخلاقی خودتونم بگید  اگه موفق بودید از تجربه اتون بگید مثلا در صبور بودن منفی فکر نکردن غیبت نکردن قضاوت نکردن 

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...

من چند وقتیه دارم سعی میکنم با هرکس مثل خودش باشم تا خودخوری نکنم و خودم راحت زندگی کنم فکرم راحت باشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

من یذره بداخلاقم 😁 

البته بقیه میگن 😂 

نه درسته ی وقتایی خیلی نق میزنم

سعی کردم درس نشد 😔 

جدیدن دیدم حواسمو بیچیز دیگه پرت کنم بهتره و کمتر گله میکنم از اتفاقا

صبور باش، امپراطوری ها یک روزه ساخته نمیشوند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی این یک سال گذشته خیلی از اخلاقامو درست کردم.قبلا زود قضاوت میکردم. شخصیتم ضعیف بود.گاهی وقتا دروغ مصلحتی میگفتم.نمیتونستم حرفمو رک بگم.از خودم دفاع نمیکردم.اصلا صبر نداشتم.بقیه رو میرنجوندم.خجالتی بودم.اما الان خداروشکر خیلی خیلی خوب شدم.رفتارم کلا عوض شده.یعنی هرکس منو میبینه باورش نمیشه من همون ادمم .همشون رو مدیون یه تجربه تلخ تو زندگیم هستم و لطف خدا.

من دلم میخواد دیگه کمتر مردم و بدون شناخت قضاوت کنم و تو چیزایی که اصلا به من ربط نداره نظر ندم.با بقیه بخصوص غریبه ها رفتار متعادل داشته باشم یعنی بیش از حد محبت نکنم و احترام نزارم و در عین حال الکی هم از کسی دلخور نشم. 

زودرنجی و زود عصبانی شدنم رو هم تا حدود زیادی (حتی با دارو) کنترل کردم و خیلی خیلی راحت شدم و روابطم خیلی بهتر.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را