2777
2789
عنوان

امروز خیلی افسرده ام😐😐

78 بازدید | 7 پست

درسته کلا امسال از وقتی شروع شد همش ناراحت بودم 

اما خب امروز خیلی دیگ افسرده ام😑😑

انقدر که سرکار هم نرفتم 

باشگاه هم نرفتم

پریودم هستم همش خوابیدم. 

تغییرات هورمونیه شاید.. منکه اینجوری نمیشم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داری؟ شایدم سندرم پیش‌ازقاعدگیه.. من این حالتی نمیشم معمولا پرخاشگری کنم دردم داشته باشم ب کسی نمیگم کلا مظلومم 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

چه علائمی داری؟ شایدم سندرم پیش‌ازقاعدگیه.. من این حالتی نمیشم معمولا پرخاشگری کنم دردم داشته باشم ب ...

همش ناراحتم 

خسته ام 

بی حالم

انگیزه ندارم 

دلم میخواد زار بزنم. 

همش ناراحتم خسته ام بی حالمانگیزه ندارم دلم میخواد زار بزنم.

نه من اینطوری نمیشم.. جوریه که الان همکلاسیامم نمیفهمن پریودم بعد یکی ازهمکلاسیام گفت تو زنونه رفتارمیکنی 😂

نه من اینطوری نمیشم.. جوریه که الان همکلاسیامم نمیفهمن پریودم بعد یکی ازهمکلاسیام گفت تو زنونه رفتار ...

من که نمیگم بخاطر پریودیه 

من کلا 1403 رو ناراحت بودم همش 

از وقتی شروع شد یه اتفاق خوب هم برام نیفتاد.. 

من که نمیگم بخاطر پریودیه من کلا 1403 رو ناراحت بودم همش از وقتی شروع شد یه اتفاق خوب هم برام نیفتاد ...

عاا.. عجیبه