2777
2789
عنوان

اولین بارداری و خونریزی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفت دو هفته دیگه بیا برای سونوی تشکیل قلب این فتال پل چی هست مگه؟

فتال پل ینی قطب جنینی ینی نشون میده ک جنین داره تشکیل میشه و عجیبه ک تا هفته ی هفتم دیده نشده 

منم لک بینی داشتم هفته پنج دکتر گفت شیاف بزار نزاشتم چون اگر خدایی نکرده پوچ بود خودش بیوفته اگرم سالم باشه خودش میمونه برا من هفته ۵ فتال پل رو دیدن هفته ی ۶ هم صدای قلبشو شنیدم

ن گفت همه چی خوبه نمیدونم دلیل خون ریزی رو ولی دکترم گفت شاید بخاطر نزدیکی باشه چون من نزدیکی داشتم ...

باشه ولی احتیاط کن دکتر من نگفت استراحت کن بعدش افتادم به خونریزی شدید نزدیک بود دوراز جون بچمو از دست بدم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فتال پل ینی قطب جنینی ینی نشون میده ک جنین داره تشکیل میشه و عجیبه ک تا هفته ی هفتم دیده نشده منم لک ...

خوش بحال شما 🙁 یعنی امکان حاملگی پوچ وجود داره؟  ولی دکتر خودم و دکتر سونو خیلی عادی رفتار کردن و گفتن ان شاءلله هم احتمال هست بمونه هم احتمال سقط نمیدونم دست خداست همین 😕نمیدونم کلا دل بکنم یا ذوق کنم 

خوش بحال شما 🙁 یعنی امکان حاملگی پوچ وجود داره؟ ولی دکتر خودم و دکتر سونو خیلی عادی رفتار کردن و گ ...

عزیزم یه ماشاالله میگی و انرژی مثبت برام بفرستی حس کردم با حسرت گفتی 

خوش بحال شما 🙁 یعنی امکان حاملگی پوچ وجود داره؟ ولی دکتر خودم و دکتر سونو خیلی عادی رفتار کردن و گ ...

اگر متولد ۸۲ هستی سنت کمه و حالا حالا ها وقت برا بارداری داری عادی باش هرچی شد شد