2777
2789
عنوان

اولین بارداری و خونریزی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 36 پست
دور از جون همه . شادیش و سلامتیش ابدی باشع برات 🤍

ممنون سلامت باشی و موفق زایمان کنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم یه ماشاالله میگی و انرژی مثبت برام بفرستی حس کردم با حسرت گفتی

ن این چه حرفیه ان شاءلله خوشی و عمرتون بی نهایت سلامتیتون دائمی فقط دلم خواست منم مثل شما خوش سعادت باشم . شادی من کم شادی شما افزون توی دلم حسرت برای بقیه نیست . خدا بالاسرتون بلا بدور ازتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن این چه حرفیه ان شاءلله خوشی و عمرتون بی نهایت سلامتیتون دائمی فقط دلم خواست منم مثل شما خوش سعادت ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی امیدوارم خدا یه بچه سالم بهت بده من ۳۱ سالمه اولین بچمه سقط داشتم و خیلی سختی کشیدم تا بلخره شد الان 

اگر برگردم ب گذشته تو سنین شما مادر میشدم تو این سن واقعا مشکلات خودشو داره و نرخ باروری میاد پایین 

نگران نباش تا ۳۱ سالگی کلی وقت داری ک باردار شی 

البته اگر الان خونریزیت کم شده خیلی ناامید نشو چون ک ممکنه لقاحت دیر بوده برا همین تاهفته هفتم قلب و اینارو ندیدن ولی تا وقتی صدای قلبو نشنیدی عادی باش عزیزم انگار ن انگار