2777
2789
عنوان

اولین بارداری و خونریزی بدون درد

618 بازدید | 36 پست

سلام وقتتون بخیر باشه نی نی سایتی های عزیز من اولین بارداریمه و خونریزی دارم دکتر سونو نوشت خداروشکر خارج از رحم نبود ولی خون ریزی هنوز دارم شیاف دادن بهم دیشب استفاده واژینال داشتم بعد ۴۰دقیقه بهو خیلی خون اومد ازم صبح از مقعد زدم بنظرتون بابت استفادع واژینال بوده؟ خیلی میترسم از شهرمم دورم تنهاییم باشوهرم و تجربه ای ندارم 

فقط مقعدی بزن و اصلا کار نکن باید استراحت مطلق باشی

سونو نگفت هماتوم داری یا نه؟ من تجربه دارم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشم ممنون از شما امیدوارم بمونه برام ♥️😔

ان شاء الله همیشه چشم و دلتون روشن باشه عزیزم. همیشه دعا کن هرچی خیره و صلاحم هست همون بشه هیچ وقت چیز زور از خدا نخواه

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
فقط مقعدی بزن و اصلا کار نکن باید استراحت مطلق باشیسونو نگفت هماتوم داری یا نه؟ من تجربه دارم

ن گفت همه چی خوبه نمیدونم دلیل خون ریزی رو ولی دکترم گفت شاید بخاطر نزدیکی باشه چون من نزدیکی داشتم قبلش و لحظه نزدیکی بشدت ترشح داشتم 

اگر به دکتر دسترسی نداره میتونی برنامه اسنپ روی گوشیتون بریزید و دکتر بزنید و بعد زنان هزینه پرداخت ...

باشه ویزیت آنلاین منظورتونه ؟چشم مچکرم بابت وقتی که گذاشتید ♥️

اگر بدون درده اصلا نگران نباش. من سر هر دو بچم تا ۴ ماه خونریزی داشتم. آخرم دهانه رحممو دوختم به ...

ان شاءلله بسلامتی باشه.

شماهم تنتون سالم باشه خود دکتر بهم میگه که ببندم یا ن خودم بگم حالا دوهفته استراحت میکنم فقط بمونه یا الله  خدا شما و بچه هاتون رو حفظ کنه عزیزم