2777
2789
عنوان

زنگ زدم 1480

393 بازدید | 51 پست

مشاور یه آقا بود مشکلاتمو که گفتم بهم گفت جدا بشم شرایطمو گفتم که نمیتونم جدا بشم بنده خدا مونده بود می‌گفت پس مجبوری بسوزی و بسازی

وقتی داشتم براش تعریف میکردم مشکلات زندگیمو با شوهرم تازه به عمق این فاجعه پی بردم که خیلی خیلی زندگیم داغونه دست خودم نبود گریم گرفت 😔

رایگان هم نبود شارژم تموم شد 💔🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زنگ زدم یه خانمه بود گفت تحمل این زندگی داغونت میکنه و وقتی بهش گفتم چرا جدا نمیشم گفت حق داری😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

ای بابا 

منم امروز زنگ زدم فقط زنگ و آهنگ می‌خورد کسی برنداشت بعد ۱۰ دقیقه قطع گردم...

چقدر طول کشید تا جواب بده ؟

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

منم زنگ زدم یه خانمه بود گفت تحمل این زندگی داغونت میکنه و وقتی بهش گفتم چرا جدا نمیشم گفت حق داری😔

من تو هفت سال زندگیم هرررررراهی که بگی رفتم

سیاست و چاخان و دعوا و قهر و بی محلی 

همه رو امتحان کردم

کسی که دلش با من نیست و آرزوی مرگمو می‌کنه هیچکدوم اینا روش جواب نمی‌ده 🥲

من تو هفت سال زندگیم هرررررراهی که بگی رفتمسیاست و چاخان و دعوا و قهر و بی محلی همه رو امتحان کردمکس ...

مشکلت چیه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ای بابا منم امروز زنگ زدم فقط زنگ و آهنگ می‌خورد کسی برنداشت بعد ۱۰ دقیقه قطع گردم...چقدر طول کشید ت ...

من الان زنگ زدم دو دقیقه ای جواب دادن خودمم تعجب کردم

قبلا یه بار زنگ زدم خیلییییی طول کشید ولی کسی جواب نداد

من الان زنگ زدم دو دقیقه ای جواب دادن خودمم تعجب کردمقبلا یه بار زنگ زدم خیلییییی طول کشید ولی کسی ج ...

به بخش مشاور خانواده زنگ زدی ؟

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

فکرکنم اکثر مشاوراشون خانومن که میگن زندگی کن منم بعد بارها که زنگ زدم یه بار آقا برداشت که گفت جدا ...

این آقا همون اول گفت یا جداشو یا بسوز و بساز هرچی بیشتر میگفتم بیشتر سکوت میکرد و می‌گفت آخه خودتو از بین میبری 💔