2777
2789
عنوان

کسی قرص پیگمنتا خورده واسه سفید شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 22516 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر عمو منم سبزه بود ی چیزی میخوره که یهو سفید سفید شد مثل برف دقیقا مثل معجزه هرچیم ازش پرسید ...

انقد بدم میاد نمیگن 😐 یکی داشتیم لاغر بود چوب خشک ی چیزی خورد اندازه فیل شد هر چی پرسیدیم چی خوردی نگفت 😂😂😂😂 بی ادب خب مگ چی میشه بگی ما هم استفاده کنیم 

من سفیدم ولی بعد رابطه خیلییییییییییی سفیدتر میشم😂😂انگار جوانساز زدم ۱۰ کیلو صورتم صاف و سفید میشه ...

😂😂

نمیدونم لعنتی میخاد بگه مثلا من همینجوری بودم

خیلی سفید بی روح شده هرچی خورده زیاد خورده

انقد بدم میاد نمیگن 😐 یکی داشتیم لاغر بود چوب خشک ی چیزی خورد اندازه فیل شد هر چی پرسیدیم چی خوردی ...

همون بعد من قصد هرغلطی رو داشته باشم از قبلش میگم ابرو خودمو میبرم بخدا

سلام من به مدت دوماه قرص پیگمنتا مصرف کردم، هر روز دو عدد و هیچ گونه تاثيري نداشت روی پوستم

اگه همین پول رو میدادم برای فشیال صورت بیشتر تأثیر میزاشت

قرص ویتامین دی خیلی خیلی بیشتر از این قرص تأثیر داره

باتشکر

سلام عزیزم شما از پیگمنتا استفاده کردین؟چطور بود؟لطفا اگه کامنتم رو میبینین جواب بدین ♥️🥺

خیلییی خفنه من از همون روز خوردم بدنو یکدست سفید میکنه و براااق صورتمم عالی شده اخه پر ویتامینم هست

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

خیلییی خفنه من از همون روز خوردم بدنو یکدست سفید میکنه و براااق صورتمم عالی شده اخه پر ویتامینم هست

سلام واقعا سفید شدین؟؟

بازگشت داشت 

میشه توضیح بدین

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

میشه بگی از چه شرکتی هست قرصه؟ 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/