2777
2789
عنوان

کسی قرص پیگمنتا خورده واسه سفید شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 22487 بازدید | 57 پست
اسم این قرص رو اینجا خوندین؟ اینجا اکثرا واسه سفید شدن میگن این قرص رو بخورید ولی اگه از یه دکتر پوس ...

اتفاقا خودشون گفتن سفید میکنن😐

کاربری دست دو نفره منو خواهر بزرگ ترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختر عمو منم سبزه بود ی چیزی میخوره که یهو سفید سفید شد مثل برف دقیقا مثل معجزه هرچیم ازش پرسیدن میگفت هیچی نمیخورم

خیلی گشتم پیدا کنم اون لعنتیو ولی موفق نشدم😂😂

اسم این قرص رو اینجا خوندین؟ اینجا اکثرا واسه سفید شدن میگن این قرص رو بخورید ولی اگه از یه دکتر پوس ...

نه اینستا یه دکتره گفت هم پیگمنتا رو هم گلوتاتیون

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

والا دختر عمو منم سبزه بود ی چیزی میخوره که یهو سفید سفید شد مثل برف دقیقا مثل معجزه هرچیم ازش پرسید ...

همینارو خورده یا پیگمنتا یا گلوتاتیون

عه بخور ببینیم چی میشه😂😂😂

هفته آینده شروع میکنم 

من برای لک های صورتم میخوام بخورم 

مشکلی با رنگ پوستم ندارم

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
والا دختر عمو منم سبزه بود ی چیزی میخوره که یهو سفید سفید شد مثل برف دقیقا مثل معجزه هرچیم ازش پرسید ...

شاید باور نکنی ولی رابطه جنسی خوب هم ادمو سفیدتر میکنه یکم

هفته آینده شروع میکنم من برای لک های صورتم میخوام بخورم مشکلی با رنگ پوستم ندارم

منم سفیدما میخوام سفیدتر شم😂😂حتی گندمی هم نیستم سفیدم

منم سفیدما میخوام سفیدتر شم😂😂حتی گندمی هم نیستم سفیدم

نه من گندمی ام ولی رنگ پوستم و دوست دارم مو گندمی چشم عسلی مو فرفری فقط جای جوش سرویس ام کرده 😅

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
نه مجرده بعد خیییلی سفید شد شاید باورت نشه ولی دقیقا مثل گچتابلوعه ی چیزی خورده

من سفیدم ولی بعد رابطه خیلییییییییییی سفیدتر میشم😂😂انگار جوانساز زدم ۱۰ کیلو صورتم صاف و سفید میشه

چرا نمیگه چیکار کرده حسود

سفیده بد شده مث روح یا خوب؟

نه من گندمی ام ولی رنگ پوستم و دوست دارم مو گندمی چشم عسلی مو فرفری فقط جای جوش سرویس ام کرده 😅

اخی چ خوشگل😍جای جوش فقط یه کرم هست اسمش mnd اون عالیه

حالا بخاطر یه رنگ پوست که با کرم حل میشه نزنید کبدتون رو بپوکونید کبد به راحتی گیر نمیاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز