2777
2789
عنوان

میخوام از خونم برم کجا برم😔

559 بازدید | 47 پست

سلام‌بچه ها منو همسرم از اول زندگی مشکل داشتیم اما جدیدا قهرهای طولانی اذیتم میکنه مشاورم رفتم جای خوب فایده نکرده .نمیخوام خونه پدرم برم ب نظرتون کجا برم چند روز ؟؟

بچه هامم با خودم ببرم یا نه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هات چند سالشونه با باباشون میمونن؟ح.صله بچه داره؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برید مشاوره

قهر فقط فاصله بین مرد و زن رو بیشتر و ایندتون رو تباه میکنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

هب اگه پول داری هتل یا مسافر خونه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا نمیری خونه پدرت از خونه نرو خونه مال تو و بچه هاست نهایت بگو اون بره

اون بعضی شبا نمیاد ولی میخوام‌برم تا جای خالیمو حس کنه

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

عزیزم اگه مشاوره پیشه یه فرد خوب میرفتی فایده داشت 

وقتی فایده نداشته ینی طرف کاربلد نبوده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا نمیری خونه پدرت از خونه نرو خونه مال تو و بچه هاست نهایت بگو اون بره

البته اینم بگم واقعا دیگه نمیخوام ببینمش